Top Social

STEFAN'S STEAKHOUSE

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Black angus -karjan sisäfileestä valmistettu 200g burgerpihvi, cheddar-juustoa, rucolaa, kurkkua ja tomaattia, aiolia ja parmesan-maustettuja maalaisranskalaisia 

Käytiin tänään syömässä Tampereen Stefan's steakhousessa! Ajatuksena oli kokeilla jotain uutta raflaa ja tää oli kyllä todella tasokas paikka. Tykkäsin kyllä! Palvelu oli todella ystävällistä ja henkilökuntaa oli riittävästi. Myöskään ruoan tekemisessä kestävä aika ei ollut kohtuuton, vaikkakin oli juuri vappu ja kyseinen ravintola oli lähestulkoon täyttynyt pöytävarauksista. Ja mikä sijainti!! Voin kuvitella, miten ihana kesällä on istuskella ulkona olevissa pöydissä Tammerkosken varrella. Tilattavien annosten hinnat oli kyllä huomattavat, mutta eihän ulkona tuu jokapäivä syötyä. Ainakaan meillä!

Tästä alkaa tulla meille oikeestaan jo hiljattain tapa - että vapun aikaan käydään ravintolassa syömässä. Mulla on usein pyhät töitä, kuten tänäkin vuonna. Kuitenkin halutaan jollain tapaa juhlistaa näitä pyhiä ja yhteisiä vapaita, joten mikäpä parempi vaihtoehto kuin hyvän ruoan parissa. Me ainakin ollaan sellasia hyvänruoan ystäviä. Tulee niin paljon laitettua ihan perus kotiruokaa, että on ihana välillä vain tilata jotain aivan muuta ja nauttia valmiiksi tehdystä ruoasta. Pahoittelut vielä kuvanlaadusta, koska puhelin.

Oletteko käyneet kyseisessä ravintolassa? Mitä tykkäsitte?
Palataan asiaan vapun jälkeen. Ihanaa vapunaikaa teille kaikille! <3

SATU
2 kommenttia on "STEFAN'S STEAKHOUSE"
  1. En oo koskaan käynyt tuola, mutta tota voisin kyllä ehdottaa miehelle, kun käydään yleensä kerran kuussa "treffeillä" jossain ravintolassa vähän hienommin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kokeilemassa! Erityisesti kesällä varmasti ihana, kun pääsee ulos syömään siihen Tammerkosken ääreen! :-) Ihanaa kevättä!

      Poista