Top Social

ODOTUKSIA TULEVALLE KESÄLLE

torstai 21. huhtikuuta 2016

Mulla on ollut nyt alkukevään ajan kauheesti mietinnässä asioita, mitä suunnitelmia haluaisin kesällä toteuttaa ja tehdä. Mun työvuorolistat täytyy suunnitella hyvissä ajoin, jos mielii saada yhtään itse vaikuttaa niihin. Kesäkuun puoliväliin mulla nyt kuitenkin on lomaa, kunhan se alkaa. Nyt yöllä tässä ajatellessa asioita enemmän mä päätin - että huomenissa mä kokoan miesystäväni kanssa yhdessä omat Summer bucket listat, joista sit meidän on helpompi koota asioita tulevalle kesälle ja varata niille aikaa. Voin jakaa ne sitten tänne bloginpuolelle yhteenvetona meidän kummankin listoista, kunhan saadaan ne tehtyä. Jokatapauksessa, ajattelin vähän mietiskellä tähän mitä odotankaan tulevalta kesältä. Kerrankin mä keksin jotain hyödyllistä, ettei ne päivät vain kuluisi ohitse huomaamatta!

I) Lämmintä ilmaa. Pääsen käyttämään kesävaatteita: hameita, mekkoja ja lyhyitä toppeja. Ottamaan aurinkolasit käyttöön ja ostamaan jonkun kivan hellehatun.

II) Ihania hetkiä ulkoilmassa. Ajanviettoa rannalla ja mahdollisia minilomia eri kaupungeissa. Ainakin Oulussa tulee käydä kesän aikana, koska sukulaiset. (Vihdoinkin Onnibus on alkanut kulkea nyt myös Tre-Oulu väliä!!)

III) Parin päivän reissu Helsinkiin! Siellä kiertelyä ja ajanviettoa Juuson kanssa. Tästä ollaankin puhuttu jo aiemmin, joten suunnitelmissa on.

IV) Risteilyllä käyminen. Viimekerrasta mulla on jo useampi vuosi aikaa, joten joko Tallinnan tai Tukholman risteily olisi todella kiva. Jospa tänäkesänä pääsisin!

V) Rantaloma! Ja sinne mä pääsen onneksi enskuussa. Muut ulkomaankohteet ovat aina mielenpäällä, mutta vielä toistaiseksi poissuljettuja. Yksi matka riittäköön nyt tälle hetkeä, ehkä syksyllä sitten joku kaupunkiloma.

VI) Hellekelin jäätelöt. Voi, saisinkohan tänä kesänä jostain mansikkapehmiksen? Edelliskesänä ei ollut lähestulkoon missään valikoimissa pelkkää mansikkaa.

VII) Kesämökille pääseminen! Jonnekin mökille on päästävä. Ihana ois tietysti suvun mökillä käydä ja sitten jos mahdollista niin myös toki muillakin. Kesämökille kun pääsee niin oikeasti rentoutuu. Inhottavia muuten kaikki itikat, toivottavasti niitä ei tuu tänäkesänä.

VIII) Golfaaminen! Tätä lajia pääsen toivottavasti kokeilemaan tulevana kesänä. Jossen golfia, niin sitten edes minigolfia. Myös pyöräilen, lenkkeilen ja rullaluistelen.

IX) Auringonvaloa. Siis odotan tosi paljon, että yöt ovat valoisia, jolloin yötyön tekeminen helpottuu. Myös auringonpaiste aamuisin herättää kivasti asteittain, eikä tarvitse aina herätä herätyskelloon. Ennen kaikkea tulee paremmalle mielelle.

X) Tuoreita marjoja ja hedelmiä. Näitä ootan ihan hirveesti. Se että ollaan jouduttu turvautumaan kaupan pakastemarjoihin, niin kyllästyttää. Kyllä ne tuoreet marjat on hyviä.

SATU
4 kommenttia on "ODOTUKSIA TULEVALLE KESÄLLE"
  1. Ompa sulla kiva blogi! Jään seuraileen sun höpinöitä :P ps, itsekin voin allekirjoittaa suurimman osan noista "odotuslistan odotuksista" :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti kommentista ja tervetuloa seurailemaan! :-)

      Poista
  2. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, oon selaillu melkein kaikki postaukset läpi :) Liityin lukijaks! <3

    Käy kurkkaileen munkin blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Tervetuloa seuraamaan ja varmasti käyn!! :-)

      Poista