Top Social

MONDAY'S BREAKFAST

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tämän päivän aamupala koostui mulla tänään puurosta mustikoiden ja vadelmien kera, vaniljanmakuisesta skyr -rahkasta banaanin ja kiivin kanssa, sekä appelsiinimehusta. Mulla oli viimeinen vapaapäivä meneillään, joten päätin heti aamusta panostaa tähän päivään.

Usein syön aamupalan ensinnäkin monessa osassa. Käytännössä siis syön puuron omanaan, marjoja tai hedelmiä omanaan (useimmiten banaania) ja rahkan omanaan. Tämä siitä syystä, etten ole oikein aamuihmisiä ja jaksa nousta riittävän ajoissa, jotta jaksaisin alkaa hifistelemään aterioiden esillepanon suhteen. Tällä kertaa kuitenkin toisin kävi. Joten tadaa, tää on aika perus aamiainen mulle. Hetken myöhemmin join tietysti vielä päälle aamukahvin muumimukista! :-)

Tää mun ajatus tähän päivään panostamisesta ei loppunut tähän, sillä päätin myös valmistaa meidän päivällisen vähän pidemmän kaavan mukaan. Kävin salilla treenaamassa, jonka jälkeen suunnistin ruokakauppaan hakemaan leivonta -ja ruoanlaitto tarpeita. Tänäpäivänä tein meille uunissa kasviksia, joihin laitoin siis kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia, ananasta ja sipulia. Sen lisäksi maissia, pihvejä ja maustettuja lohkoperunoita. Lisukkeeksi leivoin tuoreita patonkeja, joita dippailtiin salsakastikkeessa. Vitsi että oli hyvää - sen perinteisen jauhelihan tai kanan tilalle. Nyt jaksaa taas muutamat työpäivät eteenpäin! Huomenna siispä aamusta heti töiden pariin. Ihanaa viikkoa! <3

SATU
2 kommenttia on "MONDAY'S BREAKFAST"