Top Social

MENNYT VIIKONLOPPU JA IHANIA VIERAITA

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Heippa! Nyt palaan menneeseen viikonloppuun ja aikaan, kun mun sisko oli täällä Tampereella käymässä. Sara tuli siis perjantaina heti aamusta junalla tänne etelään ja mä hain hänet autolla rautatieasemalta. Tällä kertaa hän otti mukaansa ihanan pikku Ellin. Tää ei kylläkään helpottanut mun koirakuumetta, ei sitten yhtään. Musta tuntu et Juusokin vaan alko lämpeneen entistä enemmän koiran hankintaan liittyen, vaikka aina se on koirista tykännytkin. Onhan tää meillä mielessä pitkään pyörinytkin, mutta rodusta ei vain ole vielä päästy yhteisymmärrykseen. Pitäisi varmaan alkaa käydä kesällä katsomassa perheissä erilaisia koiranpentuja. Ei viitsi nyt ainaskaan ennen lomamatkaa alkaa tämmöstä miettimään, katsotaan sit lomamatkan jälkeen!

Viikonloppu meni kaikinpuolin rauhallisissa ja rennoissa tunnelmissa. Perjantaina käytiin salilla treenaamassa yhdessä, tehtiin hyvää ruokaa ja oleskeltiin vaan täällä meidän luona sarjoja katsellen. Lauantai aamupäivällä kävin tekemässä rinta-ojentaja-hauis treenin salilla, jonka jälkeen käytiin kolmestaan keilaamassa ja vitsit että noi kaks oli ärsyttävän hyviä siinä lajissa. Pakko alkaa käydä vähän useemmin keilaan jos siinä vähän kehittyis, niin ois itestä vastusta jatkossa vähän enemmän. Sit tän jälkeen käytiin vuokraamassa leffa ja tultiin pikaruoan kanssa takas kämpille. Ilta menikin sit leffaa katsoen, jonka jälkeen käytiin kävelemässä koiraa ulkoiluttaen meidän lähialueilla ja muutama kuvakin päädyttiin ottamaan. Enemmän kuvia otettiin kylläkin tästä ihanasta koiranpennusta kuin meistä itsestä. Harmi että päivät ovat olleet melko harmaita ja sateisia tähän sunnuntai päivään saakka.

Tämä sunnuntai päivä on ollut aivan ihanan aurinkoinen ja suhteellisen lämmin jopa! Mua harmitti hirmusesti aamulla kun aloin laittamaan muutama viikko sitten ostettuja aurinkolaseja päähän ja niistä oli lähtenyt ruuvi, minkä vuoksi toisen puolen sanka ei pysynyt kiinni. Näin on käynyt monien lasien kanssa ja jälleen... Harmittaa niin hirmusesti, etten nyt voi käyttää näitä ihanuuksia kun aurinkoiset kelit tulivat. Saralla lähti juna kolmen aikaan ja käytiin nämä rakkaat hyvästelemässä siksi juna-asemalle jo hyvissä ajoin. Tämän jälkeen me käytiin Juuson kanssa hakemassa Stockmannin hulluilta päiviltä purkillinen haamurahkaa eli mangorahkaa, jota saa hullujen päivien aikaan ostettua. Meillä ei erityisesti ollut tarvetta kierrellä kaupassa, mutta rahkaa oli pakko hakea purkillinen, koska oon pitänyt sitä aina erityisen hyvänä ja vihdoin onnistuttiin liikkumaan näiden päivien aikaan juuri sielläpäin. Ja pakko hehkuttaa, että oli kyllä taas sen arvosta! Oletteko te maistaneet kyseistä haamurahkaa? Nyt loppuillan aikana me käydään palauttamassa ainakin toi eilen vuokrattu leffa takaisin vuokraamoon ja kenties valitaan sieltä tulevaksi illaksi jokin uus tilalle. Ihanan rento viikonloppu takana siispä! <3

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti