Top Social

TOMAATTI, RUCOLA - FILLED BREAD

torstai 30. kesäkuuta 2016

Tomaatti, Rucola - Filled bread and blueberry soup

Jos puhutaan ruoasta, niin tunnustan olevani tosi huono kokeilemaan kaikkea uutta. Ja sit kun kokeilen, niin tarvin yleensä muutaman kerran aikaa totutella siihen, jonka jälkeen osaan vasta sanoa pidänkö ruoasta vai en. Välillä tuntuu, että maku ei oo hyvä - toisinaan taas sen uuden ruoan rakenne ei miellytä. En tykkää sellasesta limaisesta tunteesta suussa eli mun osalta kaikki sushi ja merenelävät on poissuljettuja vaihtoehtoja. Mutta jotkut uudet maut kolahtavat heti kerralla muhun täysillä!

Rucola on yks tällainen. Se sopii salaatteihin, ruokiin, leivän väliin tai vaikka piiraisiin. Sitä voi käyttää vaikka missä, sillä maku ei ole liian vahva, että peittäisi muut maut allensa. Ihan todella hyvin sopi muuten just näihin eilisen eväsleipiin, jotka valmistin Juusolle evääksi töihin! On muuten suunnitelmissa tehdä itsellekin huomiseksi mukaan pari tällaista - muiden eväiden lisäksi, kun on niin pitkä päivä edessä. Mutta nyt itse asiaan, mitä nämä sisältävät?

FILLED BREAD - TOMAATTI , RUCOLA 

- Ruisleipää
- Ohut kerros margariinia
- Rucolaa
- Kinkkua
- Tomaattia
- Kurkkua
- Juustoa

Nämä välipalaleivät on tehty sen hetkisen tilanteen mukaan, mitä kaapista löytyy periaatteella. Leipiä voi paahtaa tai grillata leipägrillillä ennen täytteiden lisäämistä. Leivän väliin sopii kyllä vaihtaa täytteitä aivan omien mieltymysten mukaan. Vinkkejä mitä kannattaa kokeilla niin avokadoa, pestoa ja mozzarellaa. Näistä olen aiemminkin blogien puolelta päässyt lukemaan ainoastaan hyvää erityisesti vaaleamman leivän päällä, sekä olen huomannut miten uudemmatkin maut alkavat kotiutua erilaisten kahviloiden leipävalikoimiin. Itse olen aika perinteisten makujen kannalla, mutta on aivan huippua aina joskus kokeilla jotain uutta, ja voin kertoa että rucolaan mä ihastuin ihan suinpäin. Täytettyjen leipien kanssa vaan luovuus on valttia!


SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti