Top Social

KESÄFIILIS

perjantai 10. kesäkuuta 2016
Kesäpukeutumista, värikästä huulipunaa, nurmikolla istuskelua ja auringonpaistetta.
Hyvää ruokaa. Ulkona syömistä ja itsetehtyä tuoretta raikasta salaattia.
Valoisat kesäillat ja pimenevät yöt, terassilla rentoutumista, auringonottamista ja rusketusta.
Merenkohinaa ja auringonlaskuja. Lukemattomia jäätelöitä.

Reissaamista, uimista ja saunomista. Luonnossa ajan viettämistä.
Ystäviä, myöhäänvalvottuja iltoja ja valokuvaamista.
Ympäristön ihmettelemistä, kaikenlaisesta kauniista nauttimista.
Monien uusien kokemusten ja tapahtumien odottamista.
Ihana kesä.


Niin monenlaisia asioita mä kesältä kaipaan. Näitä edellämainittuja mä oon päässytkin jo kokemaan, mutta on todella useita asioita, joita mä vielä haluan tehdä ja kokea tämän kesän aikana. Kesä on aina ihanaa aikaa, pystyy jotenkin eri tavalla rentoutumaan ja saa sellasen tietynlaisen kesämoodin, tiiättekö? On virtaa enemmän kuin muina vuodenaikoina, innostuu uusista asioista, ja mikä parasta, kaikkeen ulkoiluun ei tarvitse olla erityistä syytä - vaan sitä saattaa vain lähtä kävelemään.

Tää kesä sai kyllä ehdottomasti parhaan mahdollisen alun, kun me päästiin tekeen ulkomaanmatka. Sen jälkeen pääsin käymään vielä Oulussa, mutta nyt rehellisyyden nimissä voin kertoo, että tää viikko on mennyt kyllä täysin levähdellessä ja rentoutuessa. En oo mitään kummenpia suunnitelmia tehnyt viikolle, vaan tehnyt mitä mieleen tullut milloinkin. Viikonlopun jälkeen on taas palattava töihin, joten miksipä en rentoutuis kun mä vielä vain voin.

Mitä sitten suunnitelmissa tällähetkellä kesää varten, niin SUP-lautailua, seinäkiipeilyn kokeilemista, leffareissuja, Helsingissä käymistä, ystävien ja sukulaisten tapaamista, sekä toiveena jokin mökkireissu. Loppukesästä Oulussa käyminen ja yhdet häät, sekä mahdollinen risteilyreissu Tallinnaan.

Mitä teillä on suunnitelmissa tätä kesää ajatellen?

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti