Top Social

KESÄKUUN ALUN KUULUMISIA

torstai 2. kesäkuuta 2016
Siitä on jo kuusi päivää aikaa! , kun kotiuduttiin takaisin Suomeen. Meidän reissun aikana kelit ovat muuttuneet todella kesäisiksi, eikä jotenkin itse oo yksinkertaisesti pysynyt mukana tässä tahdissa. Vaikka kokoajan on kesää odottanut, on se silti tullut todella huomaamattomasti. Mitenköhän?
Pimeä ajanjakso on aina niin pitkä - kun taas kesä tuntuu menevän aina ohi niin nopeasti.

Viimepäivät Tampereella ovat menneet levähdellessä ja omaan arkeen totuttautuessa. Onhan se nyt aina erilaista palata aktiivisen parin viikon loman jälkeen takaisin omaan rytmiin ja tehdä taas niitä asioita, mitä tavallisesti omassa arjessa. Oon katsonut rästissä olevat jaksot uudesta Unelmien poikamiestyttö - kaudesta ja päivitellyt blogia. Vaihtanut paljon kuulumisia sukulaisten ja kavereiden kanssa ja käynyt läpi matkalla täyttynyttä muistikorttia. Mulla on muuten tapana aina reissun jälkeen tilata kaikki kuvat digikuviksi ja sitten koota niistä valokuva-albumi. En tykkää kun kaikki on tietokoneella ja lopulta joskus se simahtaa - tai ainakin kerran mulle on kirjaimellisesti näin käynyt. Muutenkin niiden kuvien katseleminen albumista myöhemmin on paljon kivempaa, entä tietokoneelta katsominen. Mulla onkin jo useammat albumit koottuna matkakuvista kaikenkaikkiaan!


Juuri kun sain reissupyykit lähestulkoon pestyä kotona, aloitinkin pakkauksen uudelleen. Tälläkertaa ei valitettavasti ole kohteena Turkin lämpö, vaan entinen kotipaikkakuntani Oulu. Tämäkin on on todella kiva juttu, sillä sukulaisten tapaamisesta on taas melkoisen pitkä aika. Kiva nähdä kaikkia niitä ja sit mun Oulu-kavereita. Kuitenkin mulla on kauhee ikävä myös niitä aurinkoisia, todella lämpimiä kelejä, joista viimeviikolla palasin takaisin Suomeen. Tällähetkellä istun tosiaankin bussissa matkalla Ouluun.
Mulla on kertynyt tämän vuoden aikana niin äitienpäivälahja, matkatuliaisia kuin äidin syntymäpäivälahjakin. Lisäksi toimitan tietysti miesystäväni matkatuliaiset myös hänen perheellensä, koska Juuso joutui jäämään töidensä vuoksi Tampereelle. Oon varautunu tällähetkellä ainoastaan kesäkeleihin Oulua ajatellen, sillä nuo tuliaiset ja muut paketit veivät kaiken tilan mun kangaskassista ja vielä lisätilaa käsilaukusta. Vaatteille ja muille hygieniavälineille, läppärille - ei jäänyt kyllä paljon tilaa. Tälläkertaa koitetaan pärjätä vähemmällä!

Ja vietän samalla 21 -vuotis syntymäpäivääni. Ja kyllä, tällätavalla.
Mulle ei oo nykypäivänä syntymäpäivät mikään kummoinen juttu. Tottakai sillon aina pysähtyy miettimään, mitä asioita on edellisvuosien aikana tapahtunut ja millaisia asioita tulevaisuudelle ja tulevalle vuodelle toivoo. Joskus tulee tehtyä tavoitteita tai lupauksia seuraavalle vuodelle. Viimevuonna tähän aikaan - kamppailin hyväksytyn pääsykoekirjeeni kanssa, mietin ottaisinko koulupaikan vastaan vaiko en. Sillä kertaa en ottanut, mutta tulevaisuudessa aion kyllä hakea paikkaa uudestaan. Kunhan aika sen aloittamiselle tuntuu hyvältä. Mihinkään ei oo vielä kiire. Varmasti ehdin tämän toteuttaa ja vielä töitäkin tehdä alalla monenmonta vuotta. Seuraavaksi vuodeksi toivon vaan onnellisuutta ja sellasta tietynlaista rentoa fiilistä, että pystyn nauttiin työstä ja vapaa-ajasta kuten aiemminkin. Myös blogiin aion panostaa entistä enemmän ja yritän parhaani mukaan kehittyä blogin - ja valokuvauksen parissa.

Nyt blogissa myös uusi ulkoasu!! Mitä tykkäätte? :-)

SATU
2 kommenttia on "KESÄKUUN ALUN KUULUMISIA"
  1. Oivoi mun pitäis kyllä kunnostautua kuvien kanssa! En ole tehnyt hääalbumiakaan ja niistä on kolme vuotta!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana sinä. Vielä ei oo liian myöhäistä, Ifolorin nettikaupasta voi tilata albumin vaikka valmiiksi suunniteltuna kotiin, jos ei jaksa alkaa itse luonnostelemaan! :-)

      Poista