Top Social

SPEAKEASY TAKEAWAY

maanantai 27. kesäkuuta 2016
Juhannus on ohitse ja hiljattain varmasti te sitä juhlineetkin alatte selviytyä takaisin arjen pariin. Mun blogin puolella ei oo ollut mitään erityisiä Juhannus postauksia, sillä itse en kyseistä juhlaa päässyt tänäkään vuonna viettämään, vaan käytin sen ajan työntekemiseen. Ei siinä, itse tätä valintaa edesautoin valitsemalla näille pyhäpäiville yövuorot. Me oltiin kuukausi sitten vielä ulkomaan reissulla, joten ajattelin ettei kyseistä juhlaa ole niin välttämätöntä juhlia ja rahaa kun aina tarvitsee. Lisäksi meillä oli muutto uuteen asuntoon juuri ennen edeltävää viikonloppua, niin me oltiinkin siitä ennestään jo todella väsyneitä.

Mitä sitten Juhannukseen kuului? Tänävuonna nukkumista päiväsaikaan ja valvomista yöaikaan. Sen lisäksi tietynlaista rentoutumista, edellisen asuntomme loppusiivousta ja muiden juoksevien asioiden järjestelemistä. Uuden asuntomme tavaroiden paikalleen laittamista sekä jalkapallopelien seuraamista. Herkullisia lättyjä ja jäätelöä, kesän herkkuja. Aikalailla näistä asioista oli meidän Juhannus tehty!

Nyt aamulla mulla päättyi sitten yövuorot ja nukuinkin heti sinne kahteen saakka. Tän jälkeen katselin vaan sohvalta erilaisia sarjoja ja heräilin siitä koomasta. Viimeaikana ei televisiota oo tullut paljon seurattua - lukuunottamatta tällähetkellä meneviä jalkapallopelejä, joten oli ihan piristävää katella rikkaiden panttilainaamoa ja leijonan luolaa. Tiiättekö kaikkea sellasta turhaa, mistä ei lopulta saa mitään järkevää irti elämää ajatellen. Mutta viihdettä parhaimmillaan!

Illalla sit Juuso kävi treeninsä jälkeen hakemassa meille Hervannan Speakeasy - ravintolasta take away wings annokset. Pari päivää sitten tais ollakin puhetta, että pitäs käydä pitkästä aikaa kyseisessä ravintolassa syömässä, mutta tälläkertaa olikin kivempi idea hakea ne kotiin. Ja oli muuten ihan just niin hyviä kun odotettiinkin!

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti