Top Social

PEEK IN OUR HOME

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Vihdoin muutto on takana ja viimepäivinä on voinutkin jo hieman huokaista helpotuksesta kaiken edesmenneen jälkeen. On ollut kesälomaa ja lomamatkaa, Oulun reissua ja rentoutumista, töihin palaamista ja Juhannusta, muuttoa ja ystävän kanssa nauramista. Kaikkea tätä on viime viikot sisältäneet. Tämä kuukausi on myös vietetty melkoisen etäällä salista. Urheilu on jäänyt aikalailla sivuun lukuunottamatta satunnaisia salitreenejä ja hyötyliikunnan määrää. Sitä on kuitenkin ollut lähes päivittäin ja runsaasti, joten kilojen kertymisestä ei oo stressiä näinkään. Ikävä treenaamaan alkoikin jo painaa, joten tänäpäivänä mä suunnistin tekeen ensimmäistä treeniä pitkään aikaan ja sieltähän se salikärpänen taas iski!


Pakko muuten heti todeta, että ihana olla vihdoin kotona. Rehellisesti siis - onhan meillä ollut koti aiemminkin täällä ja muualla, mutta tämä uus huoneisto vaan kolahti ja tuntuu oikeasti siltä meidän kodilta. Monien päivien järjestelyjen tulos alkaa näkyä ja vihdoinkin huoneet näyttävät jo kotoisilta ja tavarat löytyy aikalailla sieltä mistä pitääkin. Kuvat on otettu muutama päivä sitten, jolloin osa laatikoista ja huonekaluista oli vielä vailla paikkaa, mutta en anna sen nyt häiritä, vaan päästän teidät katselemaan!

Asunnolla on pinta-alaa muutaman neliön enemmän suhteessa aiempaan eli 53,5 neliötä. Tämän pohjaratkaisu on täysin erilainen ja neliöt sisältävät saunan, todella tilavan parvekkeen ja suuren vaatehuoneen. Kaikki tämä olivat aina olleet meidän haavelistalla, mutta aiemmissa asunnoissa sai aina tyytyä siihen, että yksi taikka kaksi näistä saattoi hyvinkin uupua. Tässä asunnossa kuitenkin kaikki kolme toivetta täyttyivät, mikä löytö!








Olohuoneeseen on tulossa tähän lipaston päälle leveyssuuntaan, pitkänmallinen kapea peili. Sen lisäksi aiotaan ostaa tänne olohuoneeseen sopiva lamppu, pieni tyylikäs olohuoneen pöytä sekä television päälle on tulossa mahdollisesti useampi pienempi taulu. Joidenkin sisustustavaroiden paikat saattavat vielä vaihtaa paikkaa tulevien ostosten myötä. Mulla on ollut ajatuksena olohuonetta ajatellen myös hankkia pieni sähkötakka, lehtiteline sekä verhot. Meillä ei tosiaan oo vielä verhoja ikkunoissa, minkä vuoksi olohuone ei ole vielä kauttaaltaan kuvaamisen arvoinen. Tän olohuoneen toinen laita on täynnä ikkunoita, joten jonkinlainen ratkaisu tähän monen ikkunan verho ongelmaan on löydyttävä. Yritän olla kärsivällinen, eiköhän tääkin ongelma ratkaista.



Makuuhuoneeseen tarkoitetut vuodevaatteet olivat vielä osittain pakatuissa jätesäkeissä, joten kuvassa ei ole näkyvissä tämänhetkistä harmaansävyistä päiväpeittoa. Makuuhuoneen puolelle on suunnitelmissa tulla muutamia tauluja ja kapea työskentely nurkkaus. Kapean mallinen työpöytä tulee heti huoneeseen sisääntultaessa vasemmalle puolelle eli juuri tuohon sängyn toiselle puolen ikkunan ääreen. Tämä mahdollistaa meille omaa rauhaa niin työ/opiskeluasioiden, blogin kirjoittamisen ja muiden juoksevin asioiden hoitamisen ajalle. Siihen ois tarkoitus saada ostettua pimennysverhot, ihan vaan koska kahdella seinällä olevat ikkunat ja kesäkelit. Kuvasta kyseistä tilaa ei pääse hahmottamaan, mutta onneksi tähän ihanaan vaatehuoneeseen pääsette tutustumaan! Huoneen mittasuhteita pääsee aikahyvin tästä arvioimaan, mutta vas.puolella ovesta tultaessa on ikkuna ja sen viereen on tulossa vielä sovituspeili. Alalaidassa näkyvän pitsimaton on mun mummi virkannut mulle ja kuten huomaatte, sopii niin hyvin tähän tilaan! Mummi huomioi säkin! ;-)

Keittiö on saatu aikalailla laitettua valmiiksi. Mitä sieltä sitten puuttuu niin, keittiön lamppu ja kiinnityskoukut, joihin voidaan laittaa roikkumaan patalappuja ja kintas. Uusi tyylikäs metallinen sisustuskori leiville ja hedelmille sekä haluaisin voirasialle oman kannellisen astian. Muutamia säilytysratkaisuja täytyy myös miettiä erilaisille esineille kuten kynttilöille ja vetolaatikkoon on ostettava uudenlainen laatikosto ruokailuvälineille. Pienempiä hankintoja siis vain tähän tilaan. Parveke on sitten ihan oma projektinsa, siitä me tehdään sellanen rauhallinen ja rentouttava paikka. Nään jo silmissä sellaisen rauhallisuuden ja pehmeyden, missä voi vain ihailla näköalaa luontoon ja juoda kupillisen teetä tai kahvia. Nauttia samalla ulkoilmasta, mutta kuitenkin omasta rauhasta. Katsella aamusta auringonnousua ja illasta sitten laskua, ihanaa tämä!

Tässäpä pieni kurkistus meidän uuteen asuntoon, siltä osin kuin se on tällähetkee mahdollista. Toivottavasti tykkäsitte! Myös ideoita ja inspiraatiota sisustuksen suhteen kaipaan ja se on aina tervetullutta! Ihana kun kävitte ja luitte, parasta se. <3

SATU
4 kommenttia on "PEEK IN OUR HOME"
  1. Kivan näköinen koti sulla. Paljonkin kivoja yksityiskohtia.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirmuisesti! Käynpäs katsomassa arvonnan. :-)

      Poista
  2. IHANA! Varsinkin vaatehuone. Kylppärin kuvaat myöhemmin? Odotan jo että pääsee kylään sinne jo tänä kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos!! <3 Joo laitan erikseen sit eri kuvakulmista jotain, kuten makkarin toisen laidan, sit kylppärin, eteisen ja saunan :-) Parveke sitten ihan omanaan, koska se on todennäköisesti viimeisenä valmis! Ja tervetuloa <3

      Poista