Top Social

MITÄ ULKONÄKÖ KERTOO MINUSTA?

lauantai 29. lokakuuta 2016

Mitä voit tietää ihmisestä ulkonäön ja pintapuolen perusteella? Mitä tyyli, vaatteet, olemus, pintapuolisuus kertoo, niin se voi olla aina ihan jotain muuta miltä se vaikuttaa. Viimepäivien aikana mä oon alkanu entistä enemmän ymmärtämään tätä asiaa mun elämän ympärillä. Vaikka tän pitäs olla ihan peruskauraa ja monesti tätä on ajatellutkin, niin kyllä sitä vaan aina uusin silmin miettii, kun on kyse susta tai sun ympärillä olevista ihmisistä.

Viimepäivät on kuluneet mulla rentoutuen ja elämän hyvistä asioista nauttien. Nauttien siitä, että on tää koti ja huolehtinut nyt erityisesti sen puhtaudesta, sit siitä et on tää urheilu ja ihanat ystävät ja sit on toi ihana mies, joka huolehtii ja on sun mukana päivittäisessä elämässä. Oon leiponut sämpylöitä ja tänään tein pitkästä aikaa mokkapalojakin, kun toive kantautui eilen iltamyöhään ton miehekkeen suunnalta. Sit no, takana on pitkään nukuttuja aamuja ja rauhallisia leffahetkiä. Kaikkea sellasta, mistä saan voimaa ja virtaa tuleviin päiviin. Sellasta erityisesti, mihin en tavallisesti ehdi tai jaksa keskittyä niin tarkkaan.

Tällähetkellä mää oon todella jännittynyt myös siitä, miten mun yks parhaista ystävistä on tällähetkellä synnyttämässä ja pian sen esikoinen saapuu maailmaan! Hirmu tsempit vielä täälläkin, että kaikki menee hyvin! <3 Oon soitellu ystävien kanssa ja huippua, miten ne puhelut pitkänkin ajan jälkeen tuntuu niin kuin ois just eilen nähty.

Mitä tulee sit tohon otsikkoon, niin kaiken tän keskeltä mää haluaisin vaan sanoo, että elämässä on paljon sellaisia asioita varmasti meillä jokaisella - mitkä ei näy päällepäin. On iloa mikä näkyy, mut vastakohtana surua. Sun naaman peruslukema ei välttämättä aina kerro sitä, mitä sä tunnet. Sulla voi olla perusajatus jostain ihmisestä sen vakavien kasvojen mukaan et se on ärsyttävä, vaikka se ihminen on todella ystävällinen. Ei se ilme välttämättä kerro silti et hän on vihanen tai ärsyttävä luonteelta. On paljon iloisia ihmisiä, jotka oikeasti peittää sen hymyn alle kaiken sen pelon vaikka sosiaalisissa tilanteissa tai ihmisiä jotka ei oo iloisia. On kauneusvirheitä, joita peitetään meikillä. Tätäkin sää saatat ihmetellä, et mitähän järkee tälläkään ihmisellä on käyttää noin rajua meikkiä.

Meillä jokaisella on asioita, joita me peitetään niiden kasvojen ilmeiden ja kosmetiikan alle. Mitä sitten? Mutta, muistakaa ihmiset ettei yhdistetä tietämättä paremmin sitä sen ihmisen luonteeseen ja olemukseen. Tutustutaan ja mietitään vasta sitten, mitä mieltä me ollaan toisistamme. Uskon että tän ajatuksen kautta aika moni muuttaa ajatustaan toisista!

Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

2 kommenttia on "MITÄ ULKONÄKÖ KERTOO MINUSTA?"
  1. Oikein hyviä pointteja ulkonäöstä! :) Ihmiset yleistää aika paljon ulkonäön perusteella ja on ihmisiä, joilla ulkonäkö ja luonne ei kerrassaan mitenkään liity toisiinsa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin! Kyllä vaan pistää ärsyttämään :D

      Poista