Top Social

MERHABA

tiistai 17. toukokuuta 2016
Terkut täältä Turkin lämmöstä ihan näin alkuun!Meillä alko tosiaan kesäloma viimeviikon lopulla ja oltiinkin varattu matkat Turkkiin pariksi viikkoa. Saatiinkin eilen kuulla, että mun sisko on myös tulossa tänne tän viikon lopulla. Ilmat on parantuneet huomattavasti ensimmäisestä illasta ja nyt lämpötilat ovat olleet noin 28 astetta. Ensimmäinen kokonainen päivä oli sateinen, joten päätettiin viettää se käymällä paikallisessa VIP hamam :ssa. Se oli kyllä kokemuksen arvoinen, suosittelen kaikille tänne matkustaville lämpimästi!
Eilinen päivä kului rannalla oleillen ja kierrellen. Käytiin shoppailemassa hirmuisesti, koska hintataso täällä on ostoksia ajatellen huokea. Täällä Turkin liiroilla maksaminen on edullisempaa, mutta eurot käyvät myös turistialueilla maksuvälineenä. Tällähetkellä mun ostokset ovat koostuneet lähinnä laukuista, erikokoisista pussukoista ja kengistä. Ei vielä mitään epätavallista siis. Näistäkin kuvia kun Suomeen päin saavun. Joka tiistai täällä järjestetään sekä hedelmä-vihannes markkinat että käyttötavaroiden ja vaatteiden markkinat. Siellä oli kyllä upeen näköistä! Iltapäivällä käytiin vielä Alanyan linnavuorella ja kierreltiin siellä paikallisen opastamana. Täällä ollessa postaan kaiken iPadin avulla, joten vähän hitaampaa hommaa ja kuvien kanssa on lievästi sanottuna hieman ongelmaa.

Tämä ilta menee nyt hyvän ruoan ja Suomen pelin parissa! Huomenna suunnitelmissa onkin risteilyä merellä ja illalla Barbeque juhlat. Ihanaa viikkoa <3

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti