Top Social

VIIME VUOSI

perjantai 22. tammikuuta 2016
Hei! Koska mennyt vuosi on ohitse ja uusivuosi vasta aluillaan, ajattelin tehdä teille kuvakollaasin viime vuodestani. Se on ollut todella tapahtumarikas monellakin tapaa, joten tässä vähän muistoja vuodesta 2015:

Heti alkuvuonna teimme miesystäväni kanssa elämässä suuria päätöksiä. Päätimme muuttaa vanhasta kotikaupungistamme Oulusta pois Tampereelle! Ennen muuttoa kävimme viikon matkan Gran Canarialla, jonka jälkeen muutimme suoraan uudelle paikkakunnalle. Vaikka säät eivät olleet koko loman ajan aurinkoiset, oli reissu silti ikimuistoinen.






Kesällä ihastelin ja huomasin, miten kaunis Tampere kaupunkina onkaan!
Niin kauniita sävyjä joka puolella. Kierreltiin ympäri aurinkoista kaupunkia ja käytiin päiväseltään Hämeenlinnassa. Kevään muuton jälkeen olen ollut täynnä uutta energiaa kaiken uuden suhteen. Ja oletteko huomanneet, miten sitä näkee oman kotikaupunkinsa aivan eri silmin kun palaa sinne myöhemmin takaisin? Joskus todellakin täytyy päästä kauas nähdäkseen lähelle. Oulussa asuessani en ikinä kiinnittänyt huomiota sen kauniisiin ranta-alueisiin tai ympäristöön. Sitä jollain tapaa sokeutuu ympäristöönsä, missä on tottunut elämään.



Syksyllä pääsin matkustamaan viideksi päivää Portugaliin. Olimme Lissabonissa, josta kävimme myös junalla Cascaisissa. Lissabonin kaupunki oli niin värikäs ja sanoinkuvaamattoman kaunis. Kadut olivat vilkkaita ja niiden varrella oli paljon pieniä putiikkeja. Lissabonin alueelta emme löytäneet kauniita hiekkarantoja, mutta Cascaisin rannat olivat upeita ja todella junamatkan arvoisia.





Loppuvuosi oli kokonaisuudessaan todella urheilun täyteinen. Järjestin miesystävälleni yllätyksen ja kävimme katsomassa Tampereella järjestetyssä Tammer Turnauksessa nyrkkeilyä. Tämä tilaisuus sai ehdottomasti meidät innostumaan lajin seuraamisesta, erityisesti ammattitason nyrkkeilyn suhteen.

Salibandya olen seurannut aktiivisesti Tampereen alueella. Naisten salibandyn mm-kisat pidettiin Hakametsän hallissa ja uuden vuoden aikaan kävimme Helsingissä seuraamassa nuorten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuiden ottelun, jossa Kanada ja Ruotsi pelasivat vastakkain. Valitettavasti kaikki suomen pelien liput ehtivät loppua kesken.



Joulun vietimme Oulussa, missä perheemme ja sukulaisemme asuvat. Se meni todella mukavasti ja oli ihana nähdä meidän sukulaisia pitkästä aikaa. Vaikka on niin ihanaa ja erilaista asua toisella paikkakunnalla, on silti harmittavaa, kun perheemme asuvat niin kaukana. Onneksi taas helmikuussa pääsen näkemään näitä rakkaita Oulu-ihmisiä.

SATU

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti