Top Social

8X VIIKON VIIMEINEN

sunnuntai 24. tammikuuta 2016


Heissan! Tämä sunnuntai on kulunut niin rennoissa merkeissä kuin se suinkin vaan voi. Miksi muuten sunnuntai tuo ihmisille sen fiiliksen? Miksi se luokitellaan omaan kategoriaan, sunnuntai-fiilis?
Jos kiinnität huomiota sunnuntai aamuisin liikenteeseen, joissain kaupungeissa sitä ei oikeasti ole. Siis liikennettä. Ja toisaalla voi olla, mutta se on huomattavasti vähäisempää. Koska se on viikon viimeinen päivä ja seuraava on jälleen maanantai, ihmiset lepäävät ja valmistautuvat tulevaan viikkoon. Vai tarvitseeko siihen muuten edes valmistautua?

Itse olen vuorotyöstä oppinut sen, ettei viikonpäivillä ole enää niin omaa fiilistään. Sunnuntai voi olla ihan tavallinen työpäivä ja keskiviikko se vapaapäivä. Itseasiassa on harvinaisempaa, että olen viikonlopun vapaalla ja keskiviikon töissä. Niin se vain menee. Mutta vapaapäivät vietän aina rennommassa ja rauhallisemmassa tunnelmassa, olkoon ne päivät mitkä hyvänsä.
Mutta nyt 8 faktaa minun vapaapäivästäni sunnuntaina eli viikon viimeisestä päivästä!



1X Aamulla heräsin herätyskelloon klo.10.45. Ensimmäinen herätykseni soi jo klo.09.15, mutta koska ei ollut mitään kauheaa kiirettä, torkuttelin vielä puolen tunnin ajan.

2X Söin rauhassa aamupalan ja keräsin vitamiinit niiden omista purkeistaan.  Koska miesystäväni heräsi myös näihin aikoihin ja sali aukesi vasta klo.12, keitin hänelle aamukahvit ja istuin vielä hetken hänen kanssaan höpöttäen. Heräilin vielä sohvalla hiljakseen ja join booster- juomani valmistautuakseni tulevaan salitreeniin.

3X Otin auton alleni ja ajoin salille. Huomioin jalankulkijoita jo kauempaa ja hidastin, päästin heidät menemään suojateitä pitkin ensin, vaikka olisin ehtinyt ajaa edeltä ja he olivat valmistautuneet odottamaan. Sain iloisia käden heilautuksia takaisin. Kiitos niistä!

4X Voi mikä salitreeni! Niin hyvä fiilis sekä treenatessa että sen jälkeen. Olen löytänyt niin hyvän fiiliksen omiin treeneihini sekä uusien tulosten että uuden boosterini ansiosta, mikä on todella huippujuttu. Tiedät varmaan sen tunteen, kun katsot ihmeissään painojasi ja huomaat, ettei entinen maksimi painosi ole enää maksimisi? Tänään koin jälleen tän hyvän fiiliksen ja osoituksen siitä, että tekemäni treeni ei ole ollut turhaa. Tietysti niitä tuloksia tulee myös ulkonäöllisesti, mutta kun päivittäin katsot itseäsi peilistä, ei niitä aina niin huomaa.

5X Tehtiin ruokaa kotona uunissa. Ei alettu tekemään monivaiheisia ruokia tänään, vaan tehtiin jotain vähän nopeampaa ja helpompaa, jotta tänään voisi ottaa vähän rennommin sen osalta.

6X Pieni kuvaushetki Tampereen keskustassa lähellä Finlaysonia. Näitä kuvia postauksen yhteydessä siispä. Miesystäväni toimi siis nyt kuvaajana minulle. Vaikka pakkasta on ollut reilusti pitkin edellisviikkoa, oli tänään vain -2 astetta pakkasta eli kunnon talvivaatteet pystyi jättämään kotiin hengariin.

7X Varattiin elokuvaliput ja käytiin noutamassa ne juuri 45 minuuttia ennen näytöksen alkamisaikaa. Elokuva jota käytiin katsomassa oli Creed - The Legacy of Rocky. Tätä voin kyllä suositella kaikille, jotka ovat vähänkään kiinnostuneita nyrkkeilystä! Todella hyvä elokuva, jonka aion katsoa myöhemmin vielä toisenkin kerran. Tiedättehän, kun katsotte elokuvaa uudemman kerran huomaatte jotain, mitä ette ole aiemmin elokuvaa katsoessanne huomanneet.

8X Ihana rentoutuminen saunan parissa. Kotona ja lämmin sauna. Mikä vois olla parempi lopetus viikolle?

Ja nyt, muistakaa liittyä lukijoiksi, jos tuntuu että aiheet nappaa!!
Ihanaa alkuviikkoa kaikille! <3

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti