Top Social

USKALLA TEHDÄ MUUTOS

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kaikki päivät eivät ole hyviä, mutta jokaisesta päivästä löytyy jotain hyvää. Muistele viime päiviäsi, elä tämä päiväsi hymyillen kuin se olisi viimeinen ja suunnittele tulevia päiviäsi. Huonona päivänä älä jää sänkyyn makaamaan, vaan anna sille mahdollisuus. Useimmiten se kannattaa, sillä eiväthän kaikki huonot päivät myös pääty niin.

Elämässä voi usein käydä niin, että se jää kulkemaan sitä samaa tiettyä reittiä. Vaikket ole tyytyväinen tilanteeseen, saatat jatkaa sillä reitillä, koska et uskalla kääntyä toiselle tielle tai tehdä muutosta. Saatat miettiä mitä uudet muutokset elämässäsi merkitsisivät tai mitä hyvää ne saisivat aikaan. Hylkäät kuitenkin vaihtoehdot, koska ne eivät ole varmoja tai pelkäät epäonnistuvasi.
Päätökset saattavat koskea sinua tai mahdollisesti myös läheisiä ihmisiäsi. Jotkut ihmiset ovat kuuluneet elämääsi aiemmin, mutta jotkut ovat tulleet mukaan vasta myöhemmin elämäsi eri vaiheissa. Jotkut kuuluvat vielä elämääsi ja jotkut ovat jääneet omille teilleen. Kuitenkin uusi tie on aina sinulle uusi mahdollisuus. Jos et ole tyytyväinen, uskalla tehdä muutos, vaikka se arveluttaa.

Viime vuonna uskalsin kääntää suunnan omalla tielläni ja muutin kotikaupungistani pois. Tänä vuonna aion myös tehdä muutoksia elämässäni ja tehdä asioita, joista olen haaveillut. Uskallan yrittää ja epäonnistua, haastaa itseäni ja kysyä toisilta apua, kun sitä tarvitsen. Aion kokeilla uusia urheilulajeja ja saada tuloksia aikaiseksi omien tavoitteideni lomassa enemmän kuin ennen. Kuuntelen enemmän muita ihmisiä ja omaa jaksamistani. Otan etäisyyttä ihmisiin, jotka saavat minut voimaan huonosti ja tulen lähemmäksi uusia ihmisiä, luoden elämääni uusia kontakteja ja ystävyyssuhteita. En aio epäröidä, vaan otan askeleen kohti uutta elämääni, hyppään ja annan mennä. Tämä vuosi uusine suunnitelmineen tuo jo nyt hyviä viboja. Nautitaan tästä vuodesta täysillä. Ei eletä elämää kaikkeen tyytyen, vaan siitä nauttien. Joten nyt jokainen teistä, luvatkaa, että tänä vuonna uskalletaan ottaa se askel ja käännytään epäröimättä niille uusille teille ja kokeillaan uusia asoita. Eletään niin, ettei meidän tarvitse myöhemmin miettiä mitä jos olisimme valinneet toisin. Uskalletaan etsiä jokainen se oma tiemme ja pysytään sillä.

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti