Top Social

MENNYT VIIKONLOPPU JA PALUU ARKEEN

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Viime viikonloppu meni yhdessä siskoni kanssa hänen ollessa täällä Tampereella. Mun edeltävät yövuorot ja univelat painoivat vähän niskaan ja välillä tuntui, että olin vaan todella väsynyt. Olisin nukkunut ties kuinka pitkään joka aamu, jossei mua olis herätelty. Iltaisin taas valvotti kaikenaikaa, vaikka olisin periaatteessa voinut mennä aiemmin nukkumaan, et ois aamulla taas jaksanut paremmin. Kuitenkin nyt parin iltavuoron ansiosta oon saanut nukkua pitempään nyt parina aamuna.

Meidän auto on vielä huollossa ja jouduttiin tälläkertaa kulkemaan julkisilla kulkuvälineillä tän viikonlopun. Oikeestaan tän huollon pitkittyminen on myös meidän vika, kun me päädyttiin huollonpäälle vielä uusimaan pari autonrenkaiden kumia ja tilattiin ne Virosta. Toimitus kuitenkin pitkittyi luvatusta parista päivästä 4-5 vuorokauteen. Noh, jospa huomenna saisi jo oman auton alle, niin pääsisi paremmin jälleen liikkumaan. Hinta auton renkailla ja kaikella huoltoon liittyvällä on huomattavasti edullisempaa Viron puolelta ostettuna. Toivon, että ne ovat nyt oikeanlaiset ja hyvässä kunnossa. Toimituksen sain onneksi sovittua huoltoliikkeeseen suoraan, eikä tarvinnut enää taksilla lähteä renkaita sinne kuskaamaan. Hah!

Meidän viikonloppu sisälsi ravintoloissa syömistä, shoppailua ja ylenpäätöntä kiertelyä eri liikkeissä, keilausta ja biljardin pelaamista, rentoutumista saunan parissa ja leffojen katselua. Muutama muu juttukin oli mielenpäällä, muttei nyt aivan kaikkea ehditty toteuttamaan, osittain myös sunnuntain aukioloaikojen vuoksi. Viikonloppuun mahtui silti paljon ja oli kiva nähdä siskoa pitkästä aikaa. Käytiinpä vielä maanantai iltapäivänä tutustumassa Tampereen Fressiin, kylläkin siihen pienempään keskukseen, mutta jokatapauksessa olkapää-ojentajatreenin sain täällä tehtyä. Sit saattelinkin siskon jo junaan maanantai iltana. Alla olevat ravintola kuvat otettu Tampereen Pancho Villasta.




SATU
2 kommenttia on "MENNYT VIIKONLOPPU JA PALUU ARKEEN"
  1. Nam mitä lehtipihvi kuvia! tässähän tuli ihan itsellekkin nälkä :D Pancho villa ravintolat on yksiä mun suosikeista :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Vitsit. Oon kyl aina valmis Panchon lehtipihvi mealille! Kiitos kommentista!! :) <3

      Poista