Top Social

MAALISKUUN LIVBOX

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Ensikertaa kokeilemani ja tilaamani Liv-box saapui lähikauppani pakettiautomaattiin tällä viikolla. Olen jo lähes kuukauden verran miettinyt pitäisikö kyseinen tilaus tehdä vaiko ei. Kuitenkin työkaverini suosittelemana ja blogeja lukemalla tein päätöksen tilata tämän boksin. No oliko kannattava ostos? Sitä olen miettinyt ja ainakin tämän kuukauden tuotteet eivät ole hullumpia olleet. Tuotteita olen päässyt aika vähän vielä käyttämään, mutta boksista tullut puuteri ja hiusten muotoilusuihke ovat saaneet ensikosketuksensa.

Mitä tuotteihin hieman ehdin perehtyä ja hintoja tarkastella, tuotteet tulivat tätä kautta selvästi edullisemmaksi kuin irrallisena ostettua. Kuitenkin, on hyvä huomata, etteivät kaikki tuotteet välttämättä ole niitä, joita tarvitset tai joita sinulla tulee käytettyä, osa on testereitä ja sävyt saattavat olla sinun ihollesi vääränlaisia. Hinta-laatu suhde on kuitenkin kokonaisuudessaan enemmän kuin paikallaan! Aion tilata boxin jatkossa ainakin pari kertaa ja seuraan, millaisia tuotteita jatkossa on luvassa. Julkaisen tuotteet myös täällä blogin puolella, jos vaikka siellä ruudun toisellapuolen on muitakin, jotka ovat tätä tilausta miettineet ja siitä kiinnostuneita! Myös livbox:n sivulta löytyy lisätietoa aiempien boxien tuotteista ja eri tilausjaksojen hinnoista.



MaaliskuunLivBox sisälsi nämä tuotteet

Alle olen kerännyt tietoa tuotteista,  mitä niistä esittelytiedoista ennakkoon annettiin.




- Eucerin Sun Protection sävyttävän aurinkosuojavoiteen kasvoille, sävy medium
Kaikille ihotyypeille suunniteltu ja kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide. Sisältää antioksidantti Licochalcone A:ta, joka muodostaa biologisen solusuojan, ja glycyrrhetiinihappoa, joka vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä dna:n korjausmekanismia. Lisätyt väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta välittömästi tasaisen ja säteilevän näköisen. Saatavana apteekeista.

Kyseisen tuotteen otan kokeiluun heti toukokuun puolella, kun sille tulee mahdollisuus ja pääsen nauttimaan auringosta. Kyseisen tuotteen SK 50+, joten eiköhän tällä pärjätä myös tuolla Suomen ulkopuolella. Tästä siispä arvostelua sitten lähempänä kesää!


- Vichy idealia skin sleep, yövoide kaikille ihotyypeille
Kyseinen voide on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle.Yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana, tekee ihon laadusta paremman ja sen keveän koostumuksen ansiosta se vahvistaa halua heittäytyä unten maille. Käytön jälkeen kasvonpiirteet tuntuvat levänneemmiltä, ja iho tuntuu raikkaalta ja tasaisemmalta. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille. Voidetta suositellaan käytettävän joka ilta ennen nukkumaan menoa. Saatavana Vichy -tuotteita myyvistä apteekeista.

Tämän tuotteen otan ehdottomasti ihan pikimiten kokeiluun. Olen aiemmin kokeillut Vichy -merkiltä muita kasvojen hoitotuotteita ja ne ovat minulle tuttuja, mutta kyseistä yövoidetta en ole vielä kokeillut. Yleisesti Vichyn -tuotteet ovat olleet mielestäni ihoystävällisiä ja kevyitä.

- Dermosil trio kulmavärin
Kulmavärin avulla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. Huolitellut kulmakarvat kehystävät kauniisti kasvoja ja antavat kasvoille ilmettä ja ryhdikkyyttä. Trio kulmaväri sisältää kaksi ruskeaa mattasävyä, vaalean sävyn korostamiseen sekä kätevän kaksipäisen siveltimen. Tuote on hajustamaton ja se sopii myös herkkäihoisille ja kyseisellä tuotteella on Allergia -ja astmaliiton myöntämä allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Saatavana Dermosil:n omasta nettikaupasta.

Tätä tuotetta olen kerran kokeillut ja siskoni nyt pari kertaa tämän viikonlopun aikana. Minun käyttökerrallani huomasin, että väriä tulee melko haaleasti kerralla ja mikäli haluaa näkyvämmät kulmat tai muuten enemmän sävyä, tulee väriä laittaa useamman kerran. Kuitenkin ihan kivasti pysynyt kulmissa päivän ajan. Tälläkertaa kuitenkin oma kulmakynäni on toiminut paremmin, ainakin vielä toistaiseksi. Katsotaan miten käy, kun muutaman kerran tämän avulla korostan kulmiani.


- Lumenen longwear blur meikkipuuterin SK 15, sävy medium
Meikkipuuterin avulla luot kasvoille helposti samettisen heleän meikkipohjan. Pitää ihon mattapintaisena ja virheettömänä koko päivän ajan. Kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin perustuva blur-efekti häivyttää optisesti ihon pieniä virheitä ja tasoittaa ihon sävyä. Saatavana päivittäistavaramyymälöistä.

Puuteria pääsin kokeilemaan viikonlopun aikana muutamaan kertaan. Sävy medium oli mun iholle juuri sillä rajalla onko vielä sopiva vai jo liian tumma, vaikka samaisen merkin meikkivoide käykin medium sävynä. Kumma juttu, mutta kyllähän noissa sävyissä aina eroja löytyy. Kesällä ainakin menee huoletta sitten, kun iho saa vähän väriä pintaan ja ruskettuu. Jospa toukokuussa voisin jättää meikkivoiteeni meikkipussiini ja kokeilla tätä puuteria yksistään ulkomailla. Jätti kyllä tasaisen ja mattapintaisen jäljen, sekä vaikutti pitävän meikin selvästi pidempään iholla.


- Cutrin sensitive multispray
Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke hiuksille. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Erinomainen rullakampausten pohjalle. Sensitive kampaamosarjalle on myönnetty Allergiatunnus. Saatavana Cutrin -kampaamoista, Sokokselta ja Stockmannilta.

Monitoimisuihketta päästiin kokeilemaan muutaman kerran ja heti alkuun huomasin, ettei se tehnyt hiuksista likaisen oloisia tai tahmeita. Olen huomannut, että useat muotoilusuihkeet tekevät hiuksistani joko todella kuivan oloiset tai tahmeat. Tämä teki niistä pehmeät ja auttoi nostattamaan hiuksia muotoillessa. Hiukset tuntuivat silkkisemmiltä käytön jälkeen. Jatkan kyllä vielä kokeilua ja kokeilen suihketta jonkun kampauksen pohjalla, miten sen pitää kasassa. Hyvät fiilikset kuitenkin tästä!


SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti