Top Social

JUHANNUS KOLILLA

maanantai 2. heinäkuuta 2018
Hellou! Tuntuuko teistä, että juhannus tuli ja meni tosi nopeesti ohi? Puhuin teille aiemmin somen puolella siitä, miten palaan Juhannus fiiliksiin täällä blogin puolellakin kunhan kotiudun ja pääsen taas normaali arkirytmiin. Nyt mä ehdin hetken hengähtää yövuorojen jälkeen, kävin heittään pari kassillista vaatteita Hervannan Swap and Vintage -kirppikselle ja nyt palataan niihin Juhannus fiiliksiin sitten!

Lähdettiin ajaan kotoa Tampereelta Kolia kohti torstaina heti Juuson töiden jälkeen. Täältä Tampereelta kesti ajaa n. 5-6 tuntia perille pysähdykset mukaanlukien. Meillä kun oli pakko pysähtyy pariin kertaan - kauppareissun ja koiran tarpeiden vuoksi. Me oltiin sit tän takii perillä aika myöhään, vasta noin klo. 22.00 aikaan. Lämmitettiin vähän mökkiä ja paistettiin pientä iltapalaa takan ääressä.

Ja hei kattokaa millanen auringonlasku meitä odotti puolenyön aikaan. Aivan ihana!
Mietin jaksanko lähtä hyttysten sekaan kuvaamaan vielä tätä, mut päätin kävellä rantaan ihasteleen ihan vaan hetkeks. Sääskiä oli siis niin paljon!! Mut onneks mä menin, koska tää oli ainoa yö - jona päästiin näkeen näin ihana auringonlasku tän pidennetyn Juhannus viikonlopun aikana.



Me oltiin torstaista sunnuntaihin mökkeilemässä eli perillä pari kokonaista päivää ja sit oli nää matkustuspäivät. Lauantai päivänä vietetiin useampi tunti Kolin Kansallispuistossa kierrellen eripituisia luontopolkuja näköalapaikoille, mut tästä kirjoittelen teille vielä erikseen. Kolin mökillä aikaa oltas saatu kuluun vielä vaikka kuinka paljon ja ruokaa oli myös tosi paljon, koska otettiin ihan varman päälle - ettei vaan lopu ruoka kesken. Lopulta syötiin sit tosi reiluja määriä jokapäivä, että ehditään varmasti kaikki grillata ennen kotiinlähtöä. Kaikki ruoat valmistettiin grillikodassa. Ah olipa rentouttavaa!

Miten hauska aina todeta se, että mökille mentäessä meillä ei oo lainkaan "omia rooleja". Mä tykkään hoitaa sytytystikkujen tekemisen, sytyttää nuotiot ja hoitaa tällaset asiat. Juuso taas sit saattaa olla samanaikaisesti laittamassa ruokaa tai tiskaamassa astioita. Me tehdään molemmat vähän kaikkea aina. Ei ole varsinaisia tehtäviä, jotka "kuuluis" kummallekaan. Yhtenä aamuna olin just sytyttämässä takkaa ja alko ihan hymyilyttää, kun Juuso oli petaamassa petiä ja siivoamassa. Mut Kirolla on aina oma roolinsa - eli olla mukana ihan kaikessa! Rannalla oleminen ja veden ääressä leikkiminen tais olla Kirolle ihan se TOP - juttu. Enkä ihmettele, onhan tuolla rannassa niin rauhoittavaa.














2 kommenttia on "JUHANNUS KOLILLA"