Top Social

PEEK IN OUR HOME

maanantai 27. maaliskuuta 2017
Multa on kyselty paljon, joko meidän uusi asunto alkaa näyttää kotoisalta ja viihtyisältä. Minkä kokoinen ja näköinen se on, joten tuntuu et tähän väliin ois kiva esitellä teille vähän meidän uutta kotia! Moni juttu täällä tulee muuttumaan ajan mittaan, on esineitä mitä ei oo vielä kiinnitelty seinille, mutta myös paikkoja joista puuttuu tekstiileitä ja pienempiä sisustus elementtejä. Kuitenkin päähuonekalut ja kaikki oleellinen löytyy juurikin niiltä paikoilta, missä ne tulee olemaan. Ajattelin kuitenkin käydä myöhemmin huoneet yksi kerrallaan läpi teidän kanssa ja pyrin rakentamaan postausten ympärille mun ihanne sisustusvinkkejä ja haaveiluita eri huoneisiin liittyen. Mut jospa katsotaan miltä täällä näyttää nyt?




Mitä tulee itse kämppään, niin meidän kaksiossa on jotain 52 neliöö asuintilaa ja pohjaratkaisu on todella valoisa ja avara. Täällä on useita ikkunoita ja ranskalainen parveke. Me asutaan kuudennessa kerroksessa kerrostalossa, josta on näkymät aika pitkällekin Kalevaan. Tää puoli minne meidän ikkunat osoittaa, tulee kyllä täyttymään vielä kerrostaloista, sillä tää meidän uus asuinalue on hyvin lähellä Tampereen keskustaa (reilu pari kilometriä), joten täällä tulee oleen vielä taloja ja asutusta melkoisen paljon kunhan vain muutkin talot valmistuvat asumiskuntoon. Toistaiseksi ainakin tää on tosi kivaa ja rauhallista aluetta. Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle ja pyöräilymatkan päässä keskustasta ja kuntosalilta. Tän vuoks en maltakaan odottaa kesää sen suhteen!






Meillä on avokeittiö eli se on käytännössä samaa tilaa olohuoneen kanssa, mitä nyt ollaan vitriinikaapilla eroitettu tilat omikseen ja suunniteltu tilat erilleen. Keittiö on meillä pientä hienosäätöä vaille valmiiksi sisustettu, mutta sit taas olohuone kaipaa meillä enemmän laittamista vielä. Sieltä puuttuu hyllyköt, taulut ja televisio tason kaapiston ovet tulisi muuttaa nykyisen sisustuksen mukaan oikeille paikoille. Sohvalle on mukava uusia vähän tekstiileitä; uutta pörrövilttiä ja tyynynpäällisiä.

Mulla on aina uusia suunnitelmia sisustuksen suhteen, mutta jotenkin on vaan niin hankala hahmottaa aina kaikkea, miten ne sopii juuri tähän omaan sisustukseen ja kämppään. Sitä kun kokeilee vaan huonekaluille uusia paikkoja ja erilaisia tekstiileitä eri paikkoihin niin kyl ne paikat aina ihan kivasti kuitenkin löytyy. Mä kun oon ainakin sellanen "Hei tää on ihana, pakko saada" - shoppailija. Onks teillä haastetta löytää aina kaikelle just se the oma paikka




Mitä tulee eteiseen, niin se on todella simppeli ja pelkistetty tila meillä. Vaatekaapit on koko yhden seinän leveydellä ja säilytystilaa on runsaasti - niin ettei meidän tarvi säilyttää kenkiä ja päällysvaatteita muualla. Siivouskaappi on sit eteisen toisella puolen - eteisen peilin kanssa. Yleensäkin meidän eteinen on sellanen paikka, et sieltä on suora näköyhteys sekä olohuoneen että keittiön puolelle. Pohjaratkaisu on kyl just meille sopiva!

Wc -ja peseytymistilat on ihanan reilut ja värimaailma on kiva. Kuvailen teille myöhemmin yksityiskohtia pesuhuoneesta, kunhan me saadaan viimeisteltyä sisustusratkaisut ja valaistukset kuntoon. Täältä löytyy myös sauna, joka on meille aika tärkeä osa kotia - vaikkakin nykyään ollaan aika vähän saunottu. Mut on se vaan aina ihana sit kun on se tietynlainen fiilis, pistää sauna päälle ja nauttia vaan siellä rentoutumisesta.




Vaatehuone on meidän aiempaa kämppää selvästi pienempi ja edellissä asunnossahan rekki oli vielä erillään makuuhuoneen puolella. Nyt kun uuden asunnon sisustusta alettiin miettimään tämän kämpän pohjaan, oli heti selvää, että rekin paikka tulee olemaan vaatehuoneessa jos jossain. Toistaiseksi siis nyt näin ainakin. Vaatehuoneen suhteen tehtiin sen verran kompromisseja, ettei täällä tosiaan oo enää kuin mun vaatteet ja Juuson vaatteet sijoitettiin toisaalle makuuhuoneen puolelle. Itseasiassa Juuso oli niin ihana, et ehdotti tällasta. Hän selvästi tajus, et mä arvostan vaatehuonetta niin paljon! <3

Mulla on kuitenkin ollut vähän suunnitteilla, josko tohon rekin päälle laitettaisiin hylly - mihin sitten voitaisiin saada lisää säilytystilaa. Nyt kun toi rekki on tolla paikkaa, siihen ylähengareihin ei pituudeltaan oikeastaan mahdu mitään roikkumaan. Joten tän huoneen suhteen on myös tulossa muutoksia säilytysratkaisuiden suhteen, sekä vas.puolen seinälle on tulossa suurempi peili. Mutta suunnitelmista ja toteutuksesta lisää myöhemmin!

Miltä vaikuttaa näin teidän silmiin?
Kaikki vinkit sisustuksen suhteen ovat todella tervetulleita! Ihanaa viikkoa <3
2 kommenttia on "PEEK IN OUR HOME"
  1. Aivan ihana koti teillä Satu! Jäin seurailemaan sun blogia! <3 www.yli9kuukautta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Essi <3 Kiitos hirmuisesti! Oon kans käyny läpi sun blogia ;)

      Poista