Top Social

VIIMEPÄIVIEN KIITOLLISUUDET X7

perjantai 26. elokuuta 2016


Palataanpa jälleen hyvänmielen, onnellisuuden ja kiitollisuus -ajatelmien pariin. Heti alkuviikosta oli tarkoitus koota yhteenvetoa jälleen viikon kiitollisuuksista, mutta mikäs parempaa kun käydä niitä lävitse nyt. Viime aikoina sitä on huomannut, miten pysähtyy tavallista enemmän keskellä arkea miettimään asioita, mistä todella on kiitollinen - ja tämä, ihan varmasti kiitollisuuspäiväkirjan ansiota.

Kiitollisuudet x7

Tiistai // Töihin paluu ja opiskelijan näytönarviointia. Hyvä palaute työstä ja hyvä treeni töiden jälkeen!

Keskiviikko // Pikaiset puhelut sukulaisten ja ystävien kanssa, sai hymynkaaren tosi leveelle. Muistaa näiden läheisten ihmisten merkityksen <3

Torstai // Ihana rento koti-ilta! Hyvää ruokaa ja leffaa yhdessä töiden jälkeen. Sohvalla löhöilyä. Terveinä ja hyvinvoivina, tästä saan olla tänään kiitollinen.

Perjantai //  Itsensä haastamista tämä päivä täynnä. Mikään ei mennyt oikein suunnitelmien mukaan, mutta näitä päiviä tarvitaan. Ne vahvistaa ja muistuttaa ainakin minua siitä, miten saan olla kiitollinen siitä, että minusta on tullut juuri minä. Mitä asioita olen pystynyt saavuttamaan, oppimaan, kokemaan ja näkemään. Että olen saanut elää tähän saakka elämäni päivät juurikin näin. Itseä haastaen ja elämästä nauttien.

Lauantai // Käytiin syömässä meidän vuosipäivän kunniaks. Vietettiin yhdessä aikaa, kun olin toivonut viikonlopun vapaaksi töistä. Tänäpäivänä olin kiitollinen ihanasta miesystävästä!

Sunnuntai // Muutamista uusista kodinmuutoksista ja sisustusideoista. Käytiin kiertelemässä kaupoissa ja mukaan tarttuikin uudet verhot Kodin1 konkurssimyynnistä. Vitsi miten piristää pienetkin muutokset kodissa! 

Maanantai // Huippu treeni miesystävän kanssa! Pientä salin vaihdosta oli kuvioissa, joten siitä uudenlaista intoa. Jollaintapaa sitä väsähtää siihen samaan treeniympäristöön ja oon huomannut, että jatkoa ajatellen salinvaihdos tulee varmasti olemaan ajankohtainen, jos haluan säilyttää pienenkin kipinän tohon salilla reenaamiseen. Kiitollinen siitä, että oli koko iltapäivä ja ilta aikaa ottaa päiväunet, syödä hyvin ja treenata.

Ja hei muistattehan! Vielä on aikaa osallistua kiitollisuus -haasteeseen bloginpuolella. Haasteeseen osallistuneiden ja kommentoineiden kesken arvon pienen palkinnon 31.8.2016. Tähän liittyen tarkemmat ohjeet löydät vielä Täältä !

SATU
2 kommenttia on "VIIMEPÄIVIEN KIITOLLISUUDET X7"
  1. Hei olipa ihana postaus! Tuli tosi hyvä mieli ja aloin heti ajattelemaan oman elämäni hyviä asioita, asioita joista oon kiitollinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Piristi kovasti päivää!

      Poista