Top Social

CHILLIN' IN HELSINKI

torstai 4. elokuuta 2016

Tää torstai tuli vietettyä Helsingissä ja täytyy kyllä todeta, että johan piristi! Oli niin ihana nähä mun yhtä parasta ystävää, päästä vähän irti arjesta ja viettää aikaa yhdessä. Tavallaan oli vähän haikee olo, kun mä tosissaan luulin että seuraavan viikon jälkeen tää ystävä palaakin takaisin Oulun seudulle, mutta mun onneksi tää kotikonnuille paluu lykkääntyikin parilla viikkoa. Eli toivoa on, että vielä ehditään hengailla täällä etelänkin suunnalla yhdessä!

Yksinkertaisesti tää päivä oli täynnä naurua ja hyviä hetkiä. Käytiin testaamassa meille kummallekin uus ravintola, mistä myöhemmin lisää blogin puolella. Nautittiin siispä hyvästä ruoasta, jaettiin iloja ja suruja, kierreltiin keskustaa ja vähän shoppailtiinkin. Heti aamusta oli selvää, että pienet vastoinkäymiset ei tuu haittaamaan tätä päivää. Ei se, että aamun bussi tais unohtaa ajaa linjansa, minkä vuoksi myöhästyin jatkobussista ja jouduinkin ostamaan uuden lipun Tampere - Helsinki välille. Eikä se, että vettä satoi lähes koko päivän. Entäs sitten, kun tiputin vadelmia uuden valkoisen takin päälle? Ei edes se, sillä onnekseni sain tän pestyä takilta pois. Mikään ei oo tän päivän fiilistä horjuttanut, vaan päivä oli kerrassaan huippu!

Nyt istuskelen kotona uudet Björn Borgin treenihousut jalassa ja latailen päivän minimaalista kuvasaldoa koneelle. Hymyilen, koska oon niin onnellinen. Onnea on kyllä ne hyvät ystävät, joiden kanssa aika todella lentää kuin siivillä. Nyt keitän kupin teetä ja rupeen nukkumaan. Ihanaa illanjatkoa!

SATU
2 kommenttia on "CHILLIN' IN HELSINKI"