Top Social

ERIMIELISYYKSISTÄ TORTILLOIHIN

maanantai 8. elokuuta 2016
Meidän lauantai iltaan kuului saunomista, tortilloita, musiikkia ja rauhallista yhdessäoloa. Alunperin tän päivän suunnitelmat olivat aikalailla erinlaiset, mutta päivän myötä suunnitelmat muuttuivatkin täysin toisenlaisiksi muutamien tapahtumien kautta.

Asioilla on usein tapana tapahtua järjestyä ja muuttua, siten kun niiden milloinkin kuuluu niin tehdä. Silloin kun niiden vähiten odottaa muuttuvan. Tai ei yksinkertaisesti odota mitään. Mutta, ettei nyt jäisi kauheen pinnalliseksi höpinäksi kuten joskus voi käydä - meillä oli vähän erimielisyyksiä asioista, mistä on ihan typerää väitellä. Asioista, joilla ei oo mitään merkitystä, eivätkä ne edes vaikuta mihinkään. Loppujen lopuksi me ajateltiin perua kokopäivän suunnitelmat ja tehdä hyvää ruokaa ja käydä saunassa. Vaikka alkuperäiset suunnitelmat olivat kivoja, oli tämä varmasti se paras vaihtoehto tälle päivää.




Eiks se oo vähän silleen, et hyvä ruoka - parempi fiilis? Ei vaan, meillä tää väittely päätty ihan hymyyn. Kauppareissuun ja sellaseen tietynlaiseen raukeaan oloon. Ehkäpä me saatiin purettua kummatkin omaa stressiä ja harmistumista tällähetkee pois.

Mä oon aina ollut sitä mieltä, että uskon sellaseen ajoittaiseen erimielisyyteen. Meinaan tällä sitä, etten usko että voisin olla esimerkiksi suhteessa, jossa aina myönnyttäisiin toisen idealle ja muotouduttaisiin tietynlaiseen muottiin. Mä tykkään ja arvostan erityisesti sellaisia ihmisiä joilla on omat mielipiteet ja temperamentti. Jotka uskaltaa ja osaa sanoa, mitä haluaa ja mitä ei. Tiedättekö, sillon on itelläkin paljon helpompi olla suhteessa kun oikeasti tietää millon kummallakin on hyvä olla ja millon ei. Täällä ainakin puhutaan asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Ei kiemurrella ja murehdita niitä ainoastaan omassa päässä. Asioita ei hävetä, vaan niistä puhutaan jos puhuttavaa on. Tietysti joskus voi olla hankalaa alkaa puhua, mutta lopulta kiitos seisoo ja on huomattavasti helpompi hengittää.


SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti