Top Social

VUOSIPÄIVÄN VIETTOA JA KIITOLLISUUDET X5

tiistai 16. elokuuta 2016


Näin se vuosi yhdessä oloa vierähti taas ohitse. Me ollaan mietitty muutamaan kertaan päivää, jolloin rupesimme seurustelemaan, mutta rehellisesti sellaista päivää ei ole. Ei me koskaan sovittu päivää, että nyt ollaan yhdessä. Tai no, muistan sen illan ikuisesti kun Juuso järjesti mulle yllätyksen mun sen aikaisella Oulun kämpällä, jonka jälkeen meidän suhde syveni huomattavasti. Kuitenkaan en ajattele etteikö oltais jo tuolloin oltu yhdessä.

Lopulta ollaan päädytty juurikin tuohon 15.8. päivämäärään, mistä alkaen ollaan ajateltu, että ollaan asuttu yhdessä. Tämä ehkä selvempi ajankohta meidän vuosipäivälle ja päivämäärä, mistä pystyy laskemaan aikaa kuitenkin suhteemme ajalta. Tätä edeltävät kahdeksan kuukautta näimme kuitenkin toisiamme, mutta elimme jokseenkin vapaammasti ja ajateltiin, että kumpikin sai tehdä asioita vielä miten tykkäsi. Ei oltu sillälailla sitouduttu vielä toisiimme. Joka tapauksessa, kaksi vuotta yhdessäoloa ja asumista takana!


Kiitollisuudet x5


Torstai // Rauhallisesta yövuorosta ja siitä, että oon saanut hyvin nukuttua. Syötiin hyvää ruokaa. 

Perjantai // Kiitollinen ihanista, huolehtivaisista sukulaisista. Siitä että saatiin yöpaikka todella lyhyellä varoitusajalla ja matka sujui hyvin. Siitä että ylipäätänsä päästiin lähtemään meidän kotipaikkakunnalle Ouluun!

Lauantai // Sain kutsun ja pääsin todistamaan ihania häitä. Sain laittautua pitkästä aikaa ja viettää aikaa myös Juuson kanssa muualla kuin täällä kotona. Meillä kun tulee tosi vähän käytyä juhlimassa ja todella harvakseltaan ylipäätänsä Tampereen ulkopuolella. Nähtiin sukulaisia ja ihania ihmisiä. Paljon iloa, hymyä ja nauramista. Valokuvaamista ja pysähtyneitä hetkiä.

Sunnuntai // Asuntovaunussa yöpymistä ja uusia kokemuksia. Ihana äiti, joka teki meille ruokaa ennen junaan ja kotiinlähtöä. Ylipäätänsä kaikki sukulaiset, jotka mahdollistivat meidän menneen viikonlopun.

Maanantai // Kiitollinen siitä, että mulla on uskomattoman ihana miesystävä. Sellanen joka toi mulle just ruusuja ja muisti meidän vuosipäivän. Joka arvostaa perinteitä ja vuosipäivän merkitystä. Oon kiitollinen siitä, että me ylipäätänsä saatiin viettää yhdessä toinen yhteinen vuosipäivä. Illalla näin vielä ihanaa ystävää.

SATU
4 kommenttia on "VUOSIPÄIVÄN VIETTOA JA KIITOLLISUUDET X5"
  1. Ihana postaus! Myöhäiset onneíttelut vuosipäivän johdosta :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti! <3 Käynpä vilkaisemassa sinunkin blogisi :-)

      Poista
  2. Jätit miun blogiin ihanan kommentin ja päätin heti tulla katsomaan, kuka sanojen takana seisoo! :) Ja voi miten rakastuinkaan siun blogiin! <3 Juuri sitä positiivisuutta ja iloista elämänasennetta, mitä kaipaan ihmisissä :) Miun pitää kyllä ehdottomasti jäädä seuraamaan siun blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Aivan ihanasti sanottu. Tervetuloa seuraamaan! Tarkoituksena todella pitää yllä positiivista ja hyvää mieltä, vastoinkäymisiäkin mutta selviytymisen näkökulmasta! Kaikkea mitä mun elämään kuuluu. Piristit kommentillasi minun iltaa! :-)<3

      Poista