Top Social

KOTI KOTONA VIERAILLEN

perjantai 2. syyskuuta 2016
Viime viikonloppuna suuntasin heti yövuorosta päästyäni kohti koti kotia eli Oulua. Koti koti siksi, että olen siis alunperin Oulusta kotoisin ja kaikki perheeni ja sukulaiseni asuvat siellä. Myös minä ja miesystäväni asuimme siellä vielä puoltoista vuotta sitten tammikuussa. Sen jälkeisenä helmikuuna muutettiinkin sit heti meidän lomareissulta suoraan Tampereelle. Täällä kerroinkin heti, kun blogini perustin, muutostamme Tampereelle.

Tälläkertaa Oulun reissulla oli syy ja sehän oli minun mummin 72- vuotis syntymäpäivät. Paljon onnea vielä ihana! <3
Perjantaina heti yövuorosta päästyäni hyppäsin siis bussiin ja perillä Oulussa olin klo. 15.00 aikoihin. Tämän jälkeen suunnattiin äidin kanssa kauppaan ostamaan kakun koristelua varten mansikoita ja muita tarpeita. Kakkupohjat oli äiti onneksi tehnyt jo valmiiksi, helpottamaan meidän illan suunnitelmaa. Kakku tehtiin ihan perinteisen mansikkakakun tavoin. Väliin tehtiin mansikoista, vaniljarahkasta ja sokerista makea rahkatäyte. Lisäksi laitettiin banaania. Päälle kotimaisia mansikoita ja kermavaahtoa! Tarkoituksena oli siispä yllättää mummi kakun, kukkien ja vihreiden kuulien voimin. Pikaisesti tehtiin kermakakku ja suunnattiin mummille viettämään iltaa äidin ja siskon voimin. Sattumalta siellä olikin vielä täti ja niin rakas (ja niin hirmuisen nopeasti kasvanut) kummityttökin. Ja kyllähän mummi ilahtu!

Muutama päivä meni hirmu nopeasti ja tiistaina olinkin jo huomaamatta takaisin Tampereen kulmilla. Maanantain ja tiistain vietin kaupungissa kierrellen, mummin ja kummitytön seurassa ja lepäillen. Tiistaina käytiin äidin kanssa vielä kaupungilla kahvittelemassa ja juttelemassa, oli kyllä ihana nähä näitä sukulaisia pitkästä aikaa. Onneksi on tällainen perhe aina vastassa, näitä parempia ei kuulkaas olekaan.

































SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti