Top Social

PALUU MENNEESEEN KESÄÄN

tiistai 6. syyskuuta 2016
Millainen kesä täällä vietettiin? Virallisesti toinen Tampere - kesä nyt ohitse ja kyllä oli sateista! Musta tuntuu, että alkukesä oli todella lämmintä ja päästiin sillon kivasti heti toukokuun puolivälistä kesämoodiin, kun matkustettiin Turkkiin lomalle pariksi viikkoo. Kuitenkin heinä- ja elokuu oli todella sateista aikaa, eikä lämpimistä päivistä pystynyt nauttimaan ihan niin paljon entä mihin on tottunut tavallisesti kesäisin. Mutta olihan noita ihaniakin hetkiä ja lämpimiä päiviä! Palataampa nyt koosteena vielä tuohon menneeseen kesään!


Toukokuussa me aloitettiin kesäloma jo puolesta välistä kuuta. Lähdettiin Turkin Alanyaan missä rentouduttiin ja vietettiin aikaa yhdessä parisen viikkoa. Syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin nähtävyyksiä, makoiltiin rantatuoleilla ja kuunneltiin hyvää musiikkia, luettiin ennätysmäärä kirjoja ja fiilisteltiin lentokenttien tunnelmaa. Tehtiin paljon arkirutiineista poikkeavaa ja pidettiin hauskaa. Käytiin laskemassa koskea ja kokeiltiin uusia juttuja. Laitettiin Juuson kanssa parisuhdetatuoinnit, joista lisää täällä.

Kesäkuussa mä täytin alkukuusta heti 21 -vuotta ja kävin mutkan Oulussa sukulaisten luona heti meidän reissulta saavuttua. Kuukauden puolivälissä mun työt jatkukin ja kesäloma oli ohitse niin äkkiä. Sain vihdoin hankittua uuden Olympuksen kameran, mistä enemmän täällä. Ennen juhannusta meillä oli hakusessa uusi vuokra-asunto edellisen tilalle, koska tarvittiin lisää säilytystilaa, haaveiltiin parvekkeesta ja erinmallisesta asunnosta. Koko hommahan hoitui lopulta viikossa ja juhannusta vietettiinkin jo uudessa asunnossa. Tää tyttö oli sillon yhtä hymyä. Loppukuusta tapasin vanhaa opiskelukaveria ja muutenkin nautittiin niistä ihanista kesäkeleistä.

Heinäkuussa iski kauhee uupumus ja stressi kaiken sen töihinpaluun jälkeen. Ulkona kelit olivat useammin sateisia kuin aurinkoisia ja koin huonoa omaatuntoa vähenevistä treenikerroista ja kotona olemisesta. Sovittiin mun hyvien Oulu-ystävien kanssa tapaaminen tänne Tampereelle ja vietettiin ihana kesäpäivä täällä. Kierreltiin kaupungilla, kuvailtiin ja juteltiin kuulumisia. Toinen näistä ystävistä oli täällä useamman päivän, jonka jälkeen huomasinkin väsymyksen hieman helpottavan. Mikä merkitys näillä ystävillä, jotka tuntee mut läpikotaisin! Ja fiilistelin muuten todella paljon uutta kameraaa.

Elokuussa saatiin laitettua paremmin tätä meidän uutta asuntoa kuntoon. Ostettiin muutamia sisustusjuttuja, joiden myötä koti alkoi tuntua yhä enemmän siltä meidän kodilta. Heti kuukauden alusta mä hyppäsin bussiin ja kävin mutkan Helsingissä mun hyvän ystävän luona. Vietettiin ihana päivä siellä keskustassa kierrellen ja testaamalla Vapiano Helsinki. Käytiin Juuson kanssa reissu Oulussa, kun Ossi ja Maria meni naimisiin ja fiilisteltiin sitä tunnelmaa. Ihanaa, kun saatiin olla häävieraina. Elokuussa mä toteutin myös kiitollisuuspäiväkirjaa, minkä myötä keskityin ajattelemaan enemmän omaa tämänhetkistä elämääni ja pysähtymään ajatukseen, mistä olenkaan kiitollinen elämässäni. Kuukauden vaihteessa mä kävin vielä pyörähdyksen Oulussa, kun mummi täytti 72 vuotta. Käytiin juhlimassa vähän mummia ja sit vietin sen muutaman päivän siellä sukulaisten luona vieraillen.

Paljon on ihania pieniä kokemuksia ja kesämuistoja muitakin, mutta tässäpä koosteena mennyt kesä!
Millaisia muistoja teillä lukijoilla jäi menneestä kesästä?
Saitteko kaiken suunnitellun toteutumaan kesänaikana?

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti