Top Social

LAST WEEKEND IN DA OULU

maanantai 22. helmikuuta 2016

Nyt pikaiset päivittelyt edelliseltä viikonlopulta! Viime viikonloppu Oulussa meni todella nopeasti. Kuten jo perjantai aamuna kirjoittelinkin blogin puolella, niin lähdin tosiaan juna-asemalle suoraan yövuoron jälkeen. Neljän tunnin junamatka oli aika rankka valvomieni tuntien jälkeen. Juna oli todella täynnä ihmisiä ja lapset leikkivät sen käytävillä koko matkan ajan, joten nukkuminen oli todella vaikeaa. Reissu oli kuitenkin enemmänkin kuin tarpeeseen.

Viikonlopun aikana pääsin näkemään pikaisesti omia sukulaisiani ja miesystäväni sukulaisia sekä tapaamaan hyvää ystävääni. Kävin tekemässä kuntosalitreenin minulle uudessa Oulun Fressissä ja katsomassa pari salibandy divarin peliä, joissa miesystäväni pelaa. Urheilulta ei siis vältytty tänäkään viikonloppuna. Kävin syömässä pariin otteeseen ulkona ja kiertelemässä Oulun keskustassa. Keskustan alue oli hirveässä kunnossa kaiken sen remontin keskellä ja kauppoja oli hirmuisesti suljettu, sillä Ouluun avataan pian uusi kauppakeskus, jonka sisään sekä vanhat liikkeet että monet uudet liikkeet tulevat. Uskon kuitenkin, että tulevana kesänä kaupunki näyttää jo paremmalta.

Viikonloppu tuntui liian lyhyeltä kaiken sen menemisen ja sukulaisten tapaamisen keskellä. Ouluun oli ihana palata ja mietittiinkin, miten kotoisa olo heti siellä oltua tuli. Kuitenkin, täällä asuminen tällähetkellä tuntuu juuri oikealta vaihtoehdolta. Tätä me tarvitaan. Eri kaupunkia ja erilaista arkea. Uusia ihmisiä ja uusia alueita. Kaikkea tätä. Mutta mistä sitä tietää vaikka joskus vielä takaisin palaisikin? Me ajatellaan niin, että ihan sama minne ihminen menee, aina on mahdollista palata takaisin jos asiat eivät suju. Miksi jäädä samaan kaupunkiin ja ympäristöön kun voi kokeilla muutakin. Tekee hyvää välillä olla jossain, pois sieltä tutusta ja turvallisesta. Kokeilla rajoja ja haastaa itseään. Huippua se!

SATU
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti