Top Social

ALKUVIIKON KUULUMISIA

maanantai 29. helmikuuta 2016

Alkuviikon ja helmi-maaliskuun vaihteen kuulumiset nyt siis julki!
Mun viime viikonloppu ja maanantai menivät täysin työnmerkeissä. Onneksi tämän päivän vuoro loppui jo klo.14.15, jonka jälkeen suuntasin kotiin tekemään lomasuunnitelmia ja rentoutumaan. Keitin kupin kahvia ja huokaisin, kun ajattelin huomista vapaapäivää. Mulla on keskiviikosta alkaen taas yövuorot edessä ja sit viikonloppuna mun pikkusisko tulee Oulusta tänne meille pariks yötä viettämään viikonloppua. Hyvää seuraa ja toimintaa siispä luvassa.

Käytiin illalla kaupassa tekemässä tulevan viikon isommat kauppaostokset kuten meillon tapana suunnilleen kerran viikkoon tehdä. Tällätavoin pystyy välttämään niitä turhia heräteostoksia ja saadaan vähän järjestettyä aikaa muille päiville, kun ei tarvitse päivittäin kaupassa ravata. Tulee niitä pieniä ostoksia kuitenkin tehtyä viikollakin. Mutta ajatus on, ettei tarvitse päivittäin kaupassa käydä! Mua ihmetyttää miten mulla aina sattuukin Lumenen BB-voiteen kanssa niin, että kun entistä on vielä huomattava määrä jäljellä, se on alennuksessa ja kun sitä todella tarvitsen, maksan jokainen kerta siitä täyden summan. Tuntuu vaan tyhmältä alkaa ennakkoon varastoimaan meikkejä, mutta niin kai se täytyisi. Harmittaa maksaa täyttä hintaa, kun tuote on usein tarjouksessa. Tiedättekö tunteen?



Mutta nyt asiaan -tai itseasiassa hampurilaisiin. Tänään päätettiin tehdä pitkästä aikaa itse hampurilaisia!! No okei, myönnettäköön että noi sämpylät on aivan valmiina ostettuja, mutta naudan jauhelihapihvit mä tein itse. Oon kauan aikaa himoinnut näitä, eikä tietoo miksi juuri itsetehtyjä hampurilaisia mutta nyt vihdoin tuli tehtyä. Ja oli muuten hyviä! Kyllä ruoka vaan saa ihmisen hyvälle mielelle ja voimaan paremmin, niin se on. Huomaan ainakin itsessäni väsymyksen heti, kun en ole kunnolla syönyt. Eikä tule kuuloonkaan, että aina kykenisin annoksiani kuvailemaan kun saan ne valmiiksi. Nou nou. Tälläkertaa innostuin ja sain kuin sainkin kuvattua meidän kokkailuja. Vaikka kyllähän toi toinen puolisko kyseli jo, että millos on kuvat otettu että pääsee syömään? :)<3

SATU
2 kommenttia on "ALKUVIIKON KUULUMISIA"
  1. Hei vinkkinä että Lempäälän Minimanissa on sunnuntaihin asti mm. Lumenen meikit -60%! Just täydensin omia varastoja siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti Jenna!! Täytyypä käydä sit viikonloppuna siskon kanssa hakeen tarvittavat pois, jos oikeat sävyt löytyy! :) <3

      Poista