Top Social

MEIDÄN KOTI

maanantai 8. helmikuuta 2016


Ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa esittelypostaus meidän kodista. Lähes kukaan mun hyvistä Oulu-ystävistäkään ei ole päässyt meidän tämänhetkisessä kämpässä käymään, joten tämä on teidänkin iloksi! Asunto on kooltaan noin 50 neliöö, ranskalaisen parvekkeen sisältävä saunallinen kaksio. Meidän olohuone on sisustettu pääsääntöisesti valkoisilla ja kiiltovalkoisilla huonekaluilla. Yksittäisiä mustia yksityiskohtia silti löytyy. Miesystäväni suosii mustaa väriä ja onhan se totta, että se pysyy paremmin puhtaana suhteessa valkoiseen, vaikkakin pöly taas näkyy paremmin mustassa... Ruokapöydän tuolit ja elektroniikka, sekä osa piensisustusta saavat siispä olla mustaa sävyä. Olohuoneen tyynynpäällisiä vaihtelen aika ajoin ja tällähetkellä kaikki lämmin ja pörröinen on lähellä sydäntä! Valaistus meillä on toistaiseksi todella vähäistä, sillä lamppujen kiinnityspaikat on suunniteltu todella epäkäytännöllisiin paikkoihin, emmekä ole vielä päätyneet mihinkään tiettyyn lamppuun. Mutta Ikean Duderö -valaisimella on pärjätty jo pian talven yli, joten hankalin aika on takana. Jospa kevään aikaan mekin saadaan kattolamppu olohuoneeseen! Täytyy ottaakin nyt asiaksi ja kirjata ylös kalenteriin meinaan.


Peili: Ikea
Kastehelmi purkki: Iittala
Sohva: Stemma
Sohvapöytä: Ikea


Tv-taso ja vitriinikaappi: Ikea

(suunniteltu itse Ikea:n suunnittelutyökalulla)




Kuviolliset säilytyspurkit:Anno, Anttila
Servettiteline: Ikea
Kastehelmi tuikkukupit: Iittala



Meillä keittiö ja olohuone ovat samaa huonekokonaisuutta eivätkä erillisiä. Tykkään siitä että vaikka ollaan tekemässä kotona eri asioita, voidaan olla hyvässä keskustelu yhteydessä. Tällä hetkellä meillä ei ole suurempaa tarvetta erilliseen keittiöön ja olohuoneeseen, mutta mahdollisesti myöhemmin. En toki sano sitä, etteikö olisi ihana kun asunnossa olisi enemmän neliöitä ja sen myötä siitä saisi avaramman. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa tilaa kyllä saisi olla enemmän.

Meidän makuuhuoneessa on todella vähän säilytystilaa vaatteille. Mun vaatteet on vähän siellä sun täällä. Niitä löytyy eteisen hyllykaapeista, lipastosta, sekä tältä vaaterekiltä makuuhuoneesta. Kesävaatteet on pääsääntöisesti varastossa, mekkoja ja muita juhlavaatteita lukuunottamatta. Makuuhuoneen pari vaatekaappia ovat sen sijaan miesystävän omistuksessa. On se vaan ihme homma, miksi nämä nykyajan makuuhuoneet onkin niin hirmu pieniä? Meidän piti muuttaa makuuhuoneen järjestys vähän hassuksi, kun ostettiin isompi sänky ja täyty saada tilaa lisäksi vaaterekille, koska vaatteiden säilytystila loppui kesken. Eteisessä meillä on onneksi paljon kaappitilaa ulkovaatteille, kengille ja vuodevaatteille. Kyllä mä vaan oon sitä mieltä, että kun seuraavaan kämppään muutetaan niin tilaa vaatteille on löydyttävä, mielellään jopa huoneen verran lisätilaa sitten!

SATU
2 kommenttia on "MEIDÄN KOTI"