Top Social

SEE YA SOON STOCKHOLM

perjantai 18. marraskuuta 2016
Heippa! Palataanpa ensin vähän ajassa taaksepäin ja menneisiin tapahtumiin. Me Juuson kanssa pyörähdettiin kuukausi pari sitten leffassa katsomassa juurikin elokuviin saapunut uus leffa. Siellä sit jaettiin tuotekasseja, missä oli pientä leffaevästä, mainoksia ja testereitä sekä tää seuraavaks mainittu risteilylahjakortti. Tää lahjakortti sisältää siis muutaman euron matkustajamaksulla(3e tai 6 e lähtöpäivästä riippuen) risteilyt Helsinki - Tukholma välille ja ajallisesti siis päivän naapurimaassa. Yöt menevät mennen tullen hytissä ja B -luokan hytti kuuluu hintaan. Käyttöaikaa tällä oli aikalailla jouluun saakka ja sen vuoks oon luullu, että tää jää vaan nyt hyödyntämättä ja oon jopa tarjonnut kyseistä kuponkia mun muutamille ystäville!

Mutta kuinkas lopulta kävikään, niin en mää tota viittinyt nyt hukkaan heittää vaan todettiin sit eilen illalla mun ystävän kans et eiköhän lähetä katteleen Tukholman joulutoria ja yleisesti kävästä kattoon kyseistä kaupunkia, kun se meille vielä syystä tai toisesta vieras on.


Mitä sitten tulevalta reissulta ja naapurimaan vierailulta odotan, niin ainakin sellasta pientä maisemanvaihtoa arjen keskelle. Hyvän Oulu- ystävän seuraa, valokuvaamista, kiertelyä ja sellasta tietynlaista vapaata ihmettelyä, hyvää ruokaa ja kivoja muistoja, joulutorien ihastelua. Kaikkea sellasta vapauttavaa ja rentouttavaa, mitä nyt noihin muutamaan päivään saa mahdutettua. Suurin osa ajasta menee laivalla, mutta eiköhän me sekin aika saada hyvin kulutettua. Meillä nimittäin riittää juteltavaa useiksi tunneiksi aivan helposti!

Siellä ruudun toisellapuolen on varmasti Tukholmassa käyneitä!
Tykkäättekö Tukholmasta kaupunkina?

Kaikki vinkit tän kaupungin suhteen otan todella positiivisesti vastaan, nimittäin kolmisen viikkoa aikaa ja sit me mennään.
Mää otin muuten jo varaslähdön viikonloppuun, joten ihanaa alkavaa viikonloppua myös teille kaikille! <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti