Top Social

ENSILUMI JA ENNENAIKAISTA JOULUFIILISTELYÄ

keskiviikko 2. marraskuuta 2016
Tänä vuonna mää pitkästä aikaa osaan taas innostua täysillä joulusta! Se fiilis tulee sillonku se yksinkertaisesti on tullakseen ja nyt se kolahti ihan kertaheitolla tän naisen sydämmeen. Mää oon jo tsekannu pitkät listat Pinterest:n diy -aiheisia joulukoristeluita ja tee se itse -vinkkejä. Ihaillut ja hiplannut kaikenlaisia joulukoristeita kaupoissa, mutta malttanut tähän saakka vielä mielen. Herännyt mustaan aamuun ja bussista hypätessä tajunnut etton valkoinen maa. Ostin joulukarkkejakin muuten pitkästä pitkästä aikaa. Mitä mieltä ootte, onko liian aikasta aloittaa jo joulun ajan fiilistely?





Jos ulkona alkaa näyttää jo tältä, autolla ajaessa tajuut et ois syytä olla jo talvirenkaat alla ja perusvaatetukseen kuuluu jo talvitakki ja lapaset, niin yks plus yks yhteen laskettuna ei tässä tarvi enää miettiä mitä vuodenaikaa me eletään. Joten eiks tässä vaiheessa oo jo ihan hyväksyttyä valmistautua kaikkeen siihen ihanaan koristeelliseen ja hyvän makuseen eli jouluun. Jokatapauksessa, tulevien päivien aikana täytyy käydä etsimässä edes jonkunnäköisiä valoja parvekkeelle ja ikkunoihin. Joulunaika itsessään menee niin hirmusen nopeesti ohi, että musta tuntuu, että jokainen meidän varastossa säilytyksessä oleva koriste tuntuu aivan uudelta ja saa intoileen mut vieläki enemmän. Ihan huippua päästä somisteleen taas joulua kotiin!

Mitä tulee noihin Pinterestin diy - aiheisiin vinkkeihin, niin niitä tulee käytettyä hyödyksi tässä seuraavan parin kuukauden aikaan aivan varmasti! Voin kertoa, että oli sen verran ihania juttuja. Suosittelen teitäkin käymään ihailemassa!

Onko siellä ketään samalla aaltopituudella olevia? Herättikö ensilumi ja kauppojen jouluvalmistelut teissä sen joulufiiliksen? <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti