Top Social

FIRST WINTER OUTFIT

sunnuntai 6. marraskuuta 2016
Jacket from Cubus  -  Scarf from Bikbok  -  Bag from Olympus  -  Jeans from Cubus  -  Shoes from Nike




Heippa kaikki! Kello käy lähempänä puolta yhtätoista ja ois aika käpertyä sängynpohjalle täkin alle. Vitsi miten piristi tuo mennyt viikonloppu ja nää pari hassua vapaata, jotka sain viettää mun rakkaan pikkusiskon kanssa. Ollaan pienestä pitäen oltu vähän niinku paita ja peppu. Sinänsä siis, että ollaan pidetty nuorempana yhtä asioissa ja koettu millon minkäkinlaisia juttuja yhessä. On niitä lukemattomia shoppailureissuja niin Suomen rajojen sisäpuolella kun sitten ulkopuolellakin! Niin rakkaita muistoja vuosien takaa. Viime aikoina kuitenkin meidän kaupunkien välillä on ollut matkaa yli 500 km, minkä takia tulee nähtyä toisia huomattavasti vähemmän, mut aina on kyllä yhtä hauskaa.

Menneeseen viikonloppuun mahdutettiin Tampereen Megaoutlet - messut, jotka olivat tänävuonna kyllä suunnaton pettymys. Sen lisäks tietysti perinteinen Ideapark -kierros, sit pari salibandypeliä ja ihan vaan yhdessäoloa. Käytiin syömässä pikaruokaa, tehtiin kierros makuunissa ja katsottiin super hauskaa komedialeffaa. Tänään koitti kuitenki se päivä, että piti käydä heittämässä sisko takas pohjosen junaan ja voi surku, oisin mä voinu sen hieman pidempäänkin täällä meillä pitää. Mutta työt kutsuu, meillä molemmilla!
Mitä teidän viikonloppuunne kuului? Pyörähdittekö kenties Megaoutlet -messuilla?
2 kommenttia on "FIRST WINTER OUTFIT"
  1. Onpa kivan värinen takki. Kliseisesti I feel you - pikkusiskon oleillessa Australiassa ja siskopuolen Suomessa iskee välillä hirmunen ikävä näitä kahta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti, mäki tykkään! Kyllä noi siskot on vaan sellasia, varsinki jos on tottunu yhessä asioita paljon tekeen yms :-)

      Poista