Top Social

MITEN VAHVISTAA INTUITIOTA?

keskiviikko 9. marraskuuta 2016
Sohva - From Stemma // Rahi - From Jotex // Verhot - Vallila


Hyppäsin aamulla bussiin ja lähin töihin tietämättä vielä sitä, että aion tenttiä päivällä työpaikalla erään suullisen tentin. Olin valmistautunu kehityskeskusteluun ja perus aamuvuoroon, mut sit mulle tuli aamusta sellanen olo että hei, mä haluun tehdä sen tänään kun mulla on siihen jo tänään mahdollisuus. Miksi jättää myöhemmälle kun voi hoitaa sen jo aiemmin pois alta? Mulla oli fiilis että mä kyllä pärjään, mä osaan sen. Tein päätöksen ihan täysin intuition avulla ja tänään se oli hyväksi. *


Mää ainaki myönnän että teen todella paljon ratkaisuja elämässä intuition avulla. Eli sellasen sen hetkisen tunteen perusteella, mikä vaikuttaa oikealta ratkaisulta juuri sillä hetkellä. Jostain se tunne vaan tulla tupsahtaa ja huomaamatta se ratkaisu onkin jo tehty. Usein täytyy vaan pystyy valitsemaan kahden tai useamman väliltä. Lopulta voi olla et se tunne oli just sitä mitä odotit, mut välissä kyllä harmittaa ku menikin ottaan vaikka kaupasta aivan väärän tuotteen, kun ois voinut sen toisinkin valita. Mutta näitähän sattuu kun ihmisiä ollaan, vaikka asioissa yrittääkin aina järkeä käyttää!

Intuitio on mukana kaiketi ihmisen elämässä ja se voi olla tietosta tai sit täysin tiedostamatonta. Mut tiiättekö, se on fiksua intuitiota jos sää kykenet yhdistämään sen kaiken ajattelun sun toimintaan ja näinollen jopa ennakoimaan tilanteita niin, että pystyt hallitsemaan sun hetken mielitekoja ja toimintaa. Sillon sää hallitset sun mielen ja toiminnan, käytät harkintaa, etkä aja itseä niihin tilanteisiin joissa mahdollisesti teet ne väärät valinnat. Mutta aika harva meistä lopulta miettii näin pitkälle tai niin mä uskoisin.

Mitä sä voit sitten tehdä parantaaksesi älykästä intuitiotasi, niin kannattaa ensinnäkin oppia kuuntelemaan itsee ja sitä, miltä erilaiset tilanteet tuntuvat sinussa. Vahvista empatiaasi ja kiitollisuuden tunteitasi ja mieti, mistä tykkäät ja mistä et - sitä millainen ihminen sä oikeastaan oletkaan. Järjestä itselle rauhaa ja aikaa, sellasta että voit olla oikeasti yksin ja sinulla on oikeasti aikaa miettiä, miltä juuri tällähetkellä tuntuu. Laajenna ja kohdenna havaintokykyäsi, mieti mihin asioihin haluat kiinnittää huomiota. Onko jotain arkielämäntilanteita, joissa toimit aina intuition mukana ja lopulta tilanne harmittaa? Sanotko jollekin pahasti ajattelematta sen enempää tai onko jotain muuta? Mieti mitä asioita haluaisit tehdä toisin. Mihin et ole tyytyväinen itsessäsi. Tätä kautta löydät asioita, joihin voisit hyödyntää näitä vinkkejä. Ja lopuksi, kun mieli vastustaa jotakin, kiinnitä huomiota asiaan. Kannattaa kiinnittää huomiota myös tähän sisäiseen ääneen, sillä se saa usein sut miettimään asiaa uudestaan - että pitäskö sittenkään tehä just niin, miten intuitio tälläkertaa sanoo.

Olis huippua kuulla teidän ajatuksia liittyen intuitioon ja sisäiseen ääneen.
Uskotteko te sisäistä ääntä tai teettekö asioita usein intuition avulla?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti