Top Social

KUUMA TAMPERE

torstai 9. elokuuta 2018
Edellisviikolla käytiin tutustumassa mun perheenjäsenten vieraillessa Tampereella,  Sauna Ravintola Kuumaan - parien juomien ja lämpimän kelin merkeissä. Ja olihan kiva terassi täällä! Kuumasta löytyy nimensämukaisesti saunatilat, joiden lisäks pulahdusallas (tulossa) ja ravintolan sekä baarin puolet. Ihastelin vaan tätä lopputulosta - miten kiva kokonaisuus tää paikka terasseineen olikaan. Sai hetken miettiä, minnepäin sitä haluaakaan asettua ihasteleen Laukontoria - kun Kuumaan saapuessa paikat oli lähestulkoon kaikkialta vielä vapaina. Aamupäivällä ravintolan auetessa pöydät  alkoivatkin täyttymään melkosta vauhtia. Ihana paikka kokonaisuudessaan!


Mut yllätti Kuuman ruokalista, joka oli suunniteltu niin - että porukan kesken tilataan erilaisia pieniä annoksia pöytään, joita maistellaan sitten yhdessä. Kun olin tälläkertaa porukan ainoa joka oli ajatellut syövänsä - mun olis sit täytynyt melkeen tilata useampi annos itselleni menulta, joten ruokailu yksin ei ollut kauheen järkevää. Ehkäpä palataan tähän ja kokeillaan tätä joskus vielä ystäväporukan kesken tai perheen kans yhdessä myöhemmin?

Saunatilat on meille vielä vieraat. Ei käyty kokeileen niitä vielä - vaan odotetaan että pulahdusallas saapuu, joten voin tulla jakaan kokemuksen täältäkin sit vielä erikseen. Mut pelkästään tää terassi oli niin kiva, et näkisin itteni istuskelemassa täällä vielä pitkälle syksyä. Oli paikka missä oli tulisija iltojen lämmittämiseen, pöytäryhmiä, mut sit myös ihan sellasia rentoja istuinpaikkoja missä sä voit vaan löhötä pitkän päivän jälkeen drinkki kädessä.


Ihanaa kun Tampereelle kehitellään ja rakennetaan lisää palveluita kaikenaikaa. Jo muutaman vuoden aikana ehdin huomata, miten vähän kahviloita tää kaupunki on sisältänyt - mutta jo viimeisen vuoden aikana oon huomannu myös merkittävää muutosta. Kaikki uudet kahvilat ja ravintolat  on kyllä vaan huippu juttu! Etenkin tällaisella sijainnilla, vai mitä?

Ootteko päässy testaan jo Sauna Ravintola Kuuman? Mitä tykkäsitte?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti