Top Social

RAVINTOLA VINKKI TALLINNAAN: OLEVI RESIDENTS RESTORAN

lauantai 17. syyskuuta 2016
Koska Tallinnassa oltiin, tarkoituksena oli lounastaa paikallisessa ravintolassa. Tallinnan vanhan kaupungin alueelta löydettiin sattumalta tällainen paikallinen ja tyylikäs, pieni ravintola. Olevi Residents nimen takaa löytyi respa puoli eli majoitusmahdollisuuksia sekä ravintolan puoli, missä ruokalistalta löytyi useita ruokia laidasta laitaan. Heti pihalla ollutta menua vilkaistua huomasimme, miten hyvältä ruoat kuulostivat omine annoksineen. Ruokalista oli riittävän pitkä, mutta myös monipuolinen. Ravintola on onnistunut hyvin ruokalistan suhteen siinä, että uskon että listalta löytyy kaikille jotain syötävää.

Meillä oli alkuun vaikuksia käsittää ravintolan puolelle pääsyä ja yleistä sisäänkäyntiä. Itse ravintolaan lähti jyrkät portaat kadulta kohti maanalaista tilaa. Aluksi menimmekin ajattelematta ruokalistan läheisestä sisäänkäynnistä suoraan respaan. Siinä sitten aika pian ymmärsimmekin, että ulkoa lähti kaksi eri sisäänkäyntiä eri tiloihin. Lopulta löysimme itse ravintolan, eikä sitä tilannetta oikein osaa kuvailla. 





Kun saatiin tilaukset tehtyä ja odoteltiin, meidät valtasi sellainen skeptinen olo ravintolaa kohtaan. Henkilökunta ei saapunut meidän luokse ravintolaan mennessä, vaan meidän tuli itse ilmoittautua ja siirtyä pöytään, sillä olimme sillä hetkellä ravintolan ainoat asiakkaat. Myöhemmin väen lisääntyessä heidät kyllä huomioitiin heti samalla, kun meille käytiin tarjoilemassa. Me taidettiin tulla aika huomaamattomasti sisään. Sitä tavallaan pelkäsi, että kun paikka oli erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen erilaisine yksityiskohtineen, ettei ruoka ole laadukasta ja hyvää. Jokatapauksessa saatiin englanninkielellä erittäin hyvää ja kohteliasta palvelua.

Ruoka oli kokonaisuudessaan todella maukasta ja monipuolista. Jos jotain jäi uupumaan, niin ajateltiin että lisukkeita kuten perunoita olisi voinut olla annoksessa hieman enemmän. Ruoka oli edullista suhteessa yleisiin ravintola hintoihin. Tää mun tandoorilohi annos - vedellä ja viinilasilla, maksoi noin 16 euroa. Annos oli kyllä ihan sopivan kokoinen mulle. Yleensäottaen ravintoloiden hinnat ovat usein suuremmat, mutta myös annokset ehkäpä hieman suurempia. Tämän annoksen lisäksi olisin jaksanutkin tälläkertaa syödä jotain pientä alkupalaa ja sen jälkiruoan. Seuraavalla kertaa sitten. Kokonaisuudessaan todella kiva vaikutelma jäi tästä paikasta. Tiedä sitten, millainen suosio kyseisellä paikalla on paikallisten keskuudessa, mutta me tykättiin!


Onko teillä hyviä ravintolavinkkejä Tallinnan puolelle? Oletteko käyneet Olevi Residents ravintolassa?

SATU
2 kommenttia on "RAVINTOLA VINKKI TALLINNAAN: OLEVI RESIDENTS RESTORAN"
  1. Näyttääpä hyvältä :) Lounaspaikat on jäänyt pitkälti vielä testaamatta, mutta illallista miettiessä suosittelen täydestä sydämestäni MEKKiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! Jospa seuraavalla kerralla käynkin kattoon suosittelemasi paikan! :-) <3

      Poista