Top Social

LATELY TAKEN PICTURES

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018
Nää kesäpäivät hujahtaa ihan hetkessä ohitse, koska tekemistä tuntuu olevan sitten kaikenaikaa. Kun on hyvä keli, tulee uitua ja vietettyy aikaa rannalla niin paljon mitä töiltä vaan kerkee. Sit taas sateisemmat ja pilvisimmät päivät on menny treenatessa ja kotia hoitaessa (lue: pyykätessä, siivotessa ja ruokaa laittaen) , ja ollaan vaan hengailtu kotona netflixin parissa. Mut viimepäivinä ei ookkaan ollu montaakaan niitä "huonompia kelejä" , joten päivät tuntuu menevän ihan omaa vauhtiansa eteenpäin!

Mitä sit viimeisten viikkojen aikana on tullu hommailtuu, niin:

// Käyty yhteisiä kävelyretkiä ja vietetty paljon aikaa ulkona.

// Käytetty Kiroa uimassa aina kun siihen on ollu mahdollisuus, koska tää staffi on ihan mahdoton meneen vedessä, ei varmaa koskaan malttais lähtä pois, jossei olis pakko.

// Käytiin sunnuntaina ajeleen Lahdessa ja pyörähdettiin Lahden Kärkkäisellä. En tiennytkään, että Lahti on niin rauhallinen kaupunki?

// Otettu aurinkoa ja käyty myös itse heittämässä talviturkit ja uimassa - jo muutamaan kertaan! Uiminen oli kyllä yllättävän mukavaa, kun vesi järvissä alkaa olla jo melko lämmintä.




// Oon treenannut useamman kerran viikossa! Vaihdoin saliohjelmaa & tilasin uusia lisäravinteita. 

// Oon sisustanut meidän makkaria, joka näyttää nyt aikalailla tältä. Vaihdoin lähestulkoon kaikki tekstiilit makuuhuoneen sängyltä ja silläpä tää yleisilme muuttukin jo ihan täysin.




// Kaukajärven ranta on ihana!

// Juuso näytti mulle ykspäivä tän ihanan rannan, jonka läheisyydestä löytyy paikka, jossa voi käyttää koiria uimassa yleisen uimarannan ulkopuolella. Tää on meidän suosikki tällähetkellä. Entiiä kuka meistä on innostunut eniten tästä paikasta!


// Tuoreet kesäkukat, sopii myös sisustukseen täydellisesti



// Ollaan vietetty ylipäätänsä enemmän aikaa yhdessä entä yleensä ehditään. Mulla on ollu paljon yövuoroja, mistä johtuen aikaa ulkoilulle ja rantaelämälle on löytynyt tavallista enemmän!

// Kiro on niin iso poika jo! Oppinut kauheesti rauhoittumaan ja ottamaan aikaa myös levolle, kun se on saanut arjessa vielä tavallista enemmän huomiota ja meillä on ollut jatkuvasti arjen ympärillä jotain tekemistä - jolloin rauhallinen kotiaika on kulunut lähes nukkuessa näillä helteillä.




// Käytiin pari viikonloppuu sitten ajeleen Oulussa viikonlopun verran. Se meni ihan lähisukulaisten luona oleillen ja osan heidänkin luona ehdittiin käydä ihan pikaisesti. Kavereiden näkemiselle olis ihana järjestää myös jokukerta aikaa Oulun seudulle.

// Uudet lisäravinteet. Voin tehdä tarvittaessa näistä lisäpostauksen.



// Ollaan otettu Kiron kans tavaks kiertää tavallista pidempiä lenkkejä ja useimmiten mentykin kävelylle metsäpoluille, koska siellä ilma selvästi viileämpi. Kesä on kyllä niin kaunista aikaa kun jokapaikka vihertää ja kukkii, kyllä sitä vaan on alkanut katsoo tätä Suomenkin luontoo ihan toiselta kantilta, mut joku minussa vaan repii mua aina oleen utelias toisia kulttuureita ja kaupunkeja kohtaan - ja kaipuu ulkomaille mun sisällä on siks niin vahva.

Nautin silti mun elämästä Tampereella paljon! Meillä on ihana koti ja asiat on hyvin täällä. Tänään ajateltiin syödä iltapalaks protskulättyjä ja jälkkäriks vaniljajätskii kinuskikastikkeella. Ihan vaan koska tekee mieli ja on kuuma. Parasta!

Ihanaa viikonjatkoa kaikille! <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti