Top Social

ARKI KUULUMISIA

maanantai 9. heinäkuuta 2018

Ihan tavallisia arki kuulumisia tälläkertaa! Mulla oli tänään vapaapäivä, jonka vietin lähinnä lepäämällä ja tekemällä kaikkea rauhallista omaa hommaa kotona. Ruokakauppaa lukuunottamatta mä oon ollut kokopäivän kotona ja lähiympäristössä. Oon viettänyt aikaa meidän parvekkeella ja käynyt useamman kävelylenkin Kiron kanssa, kun ollut niin lämmin päivä. Tiesittekö muuten, että Kiro täyttää ylihuomenna jo 1v 5kk? Aika menee niin nopeasti. Vasta tää pieni stafferoinen oli vielä jokapaikan merkkaava tohelo.

Suunnitelmissa tällekesää on vielä Oulun reissu, mikä toteutetaan nyt ainakin tulevana viikonloppuna. Käydään muutamien sukulaisten luona ja vietetään aikaa meidän perheiden kanssa. Käyn myös laittaan pitkästä aikaa ripsipidennykset, mistä oon kans aikas innoissaan. Ei siinä yhdessä viikonlopussa hirveitä ehdi, mut ihana silti viettää edes hetki näiden rakkaiden sukulaisten kanssa.

Enskuussa meillä olis suunnitteilla ainakin viikonloppureissu Roomaan, mistä lisää täältä. Haluttais myös käydä toisen kerran Kolin mökillä, koska siellä saa jotenkin mielen rauhoittuun ja pystyy rentoutuun ihan omalla tapaa. Mökkeily on vaan aina yhtä ihanaa. Ja nuotiot ja veneellä soutaminen. Tälle kesää en muuten oo päässy vielä edes veneilemään! Kiro nauttii ihan tosissaan luonnossa olemisesta ja sitäkin on niin ihana nähdä iloisena juoksemassa ulkoilmassa. Mutta katsotaan, mitä tässä ehditään. Rauhassa hyvä tulee, eikös vaan. Blogin puolella tuun palaileen muutamiin matkakohteisiin lähiaikoina, joista en teille aiemman blogitauon vuoks oo tullu tänne kirjoitteleen. Kuvatulvia siis luvassa!

Lähiaikoina tarkoituksena olis käydä tutustuun Tampereen uuteen saunaravintola Kuumaan! Joko ootte käyny kyseisessä paikassa? Mitä tykkäsitte?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti