Top Social

APRIL 1ST

maanantai 3. huhtikuuta 2017
Mulla tulee jostain syystä huhtikuun ensimmäisestä ja aprillipäivästä mieleen aina ne kouluajan pilailut, joille sen ajan opettajat joutuivat aina kohteeksi. Milloin siirrettiin kelloja eteenpäin et päästäis nopeemmin tunneilta, kun taas kerran muistan kun vedettiin toinen opettaja mukaan hommaan, miten oltais sotkettu koulunseinät spray -maaleilla. Todellisuudessa tänäpäivänä mun aprillipilat on ihan naurettavia, sillon kun pitäs jotain hauskaa keksii, niin niistä tulee ihan kuivia piloja - ja lopulta nauran niille yksin.

Meillä aprillipäivää vietettiin tänävuonna kodinsisustuksen, hyvän ruoan ja Sannin keikan parissa! En osannut edes käsittää miten mahtava Sanni on lavalla tällasilla live -keikoilla. Mää kyllä niin tykkäsin ja tuun kuunteleen vielä toistekin aivan varmasti!




Mitä tulee fiiliksiin tältä päivää niin aivan mahtavat!! Päivä alkoi Plantagenista, mistä keräiltiin ensimmäisiä kasveja tähän uuteen asuntoon. Toivottavasti tulee pysymään hengissä, me kun ei mitään varsinaisia viherpeukaloita olla. Sieltä jatkettiin urheiluliikkeiden ja kahvikuppien jälkeen Ikeaan, jossa jatkettiin sisustus aiheen parissa. Kuten jo meidän kämpän katsaus - postauksessa teille varmasti mainitsin, niin pääkalusteet asuntoon löytyi jo ennestään, mut vielä on ollut ja on paljon hommaa yleisesti sisustuksen parissa!

Illasta sit käytiin kuuntelemassa Sannia Tampereen Pakkahuoneella, ihanaa yhteistä aikaa. Vitsi miten hän oli uskomattoman aito ja kuulosti aivan siltä kuin tavallisesti äänitettynäkin. Livenä vielä jopa paremmalta sanon mä! Ihana Sanni ja keikka, ainoastaan hyvät fiilikset jäi täältäkin. Tarkoituksena oli keikan jälkeen käydä jatkaan viel vähän iltaa keskustan puolella, mut lopulta päädyttiinkin sit pikaruokakassit kädessä kotiin viltin alle. Ihana ilta ja aprillipäivä kaiken kaikkiaan. Näitä lisää! <3

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti